bende tanamladım hocambende bunu sectim vatana millete iççik hayrım dokunsun bari
Ben de dün çok uğraştım farklı farklı tarayıcılarda denedim ama yüzde 44ten sonra kullanıcı adı şifre istediği için ilerleyemedim. Müze eğitimini tamamladım ben de.Bende de yüzde 44'te kaldı maalesef. Aralara bulmaca gibi bir sürü link atmışlar. Gözümden kaçtı mı diye defalarca baktım. 60 dk'lık seminer görünüyor ama hem kaç saatimi aldı, hem de tamamlanmadı.
chromehangi tarayıcıda girdiniz ebaya ?
hocam eba ya girdiğinizde sağ üstte isminizin sağında aşağı açılır butonu tıklayın içinde Profilim yazan menüye girin sayfayı aşağı kaydırın en altta görünüyor bir kaç güne mebbisede işlenir otomatik olarak.katıldığımız eğitimleri şimdi hangi menüden göreceğiz ? süresi dolduğu için kalkmış eğitimler. katıldıklarımızı da göremedim ben
teşekkürler...hocam eba ya girdiğinizde sağ üstte isminizin sağında aşağı açılır butonu tıklayın içinde Profilim yazan menüye girin sayfayı aşağı kaydırın en altta görünüyor bir kaç güne mebbisede işlenir otomatik olarak.
şimdi giriş yaptım sisteme ama kurslar görünmüyor hocam15-19 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılan Mesleki Çalışma Dönemi Seminerlerini herhangi bir sebepten dolayı tamamlayamayan öğretmenlerimiz kendilerine tanımlanan seminerlere 21 Kasım 2021 tarihine kadar EBA üzerinden erişebileceklerdir.
ÖYGM
şimdi giriş yaptım sisteme ama kurslar görünmüyor hocam
Ben herhangi bir seminer konusunu almadım bir sıkıntı olur mu? Daha önce eba netacad üzerinden siber güvenlikle alakalı bir eğitimi bitirmiştim. Hiçbiri seminer beni cezbetmedi, sonra bakarım dedim ve unuttum.
Haber verdiğiniz için teşekkür ederim, şimdi giriş yaptım ekrana geldi kurslarHaftasonu açılacakmış yine, alın bence
Bende siber güvenlik kırsunu önceden aldığım için ortada kalakaldım.Çevrim İçi Öğrenmede Ölçme-Değerlendirme Semineri izleyeyim dedim. O da ingilizce çıktı.
Başlığa yazayım bari Siber Güvenlik kursuna boşuna katılım olmasın. Giriş bölümü zaten bildiğimiz konular.