konu başlığını okuyunca ben de öyle zannetmiştimilk3r' Alıntı:VAy bee bende sandım son enflasyon artışlarından dolayı maaş zammını yetersiz olduğunu anladılar. Bunu protesto edecekler diye düşündüm.
badsector' Alıntı:ebs, ek ödeme için öğle arası okula gitmeme eylemi yapan sendika mıydı?
Genel Başkan İsmail Koncuk; “Milli Eğitim Bakanlığı’nda öğretmenlerimizin iş güvencesine yönelik bir çalışma yapıldığı, öğretmenlerimizin 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamı dışına çıkarılması çalışması olduğu duyumlarını alıyoruz. Çalışma içerisine, öğretmenlere iller arası rotasyon getirilmesinin dahi dahil edilmesi sözkonusu olabilir. Buradan MEB müsteşarı Yusuf Tekin’e çağrıda bulunuyor ve uyarıyorum: Yüreğiniz yetiyorsa ve yaptığınızın doğru olduğuna inanıyorsanız, bırakın kapalı kapılar arkasında tezgah kurmayı, çıkın adam gibi kamuoyu ile paylaşın. Kazanılmış haklarımızı budayacak kirli tezgahın peşindeyseniz, bilin ki, oturduğunuz koltuklarda rahat oturamayacaksınız. Gerekirse tüm sendikalarla ortak hareket eder, 800 bin öğretmenimizle sizi de Hükümeti de makamlarınızda rahat bırakmayız. Şunu unutmayın; oluşacak gerginliğin altında kalırsınız. Bu rezilliğe göz yummayacağız. Bu mücadelenin bedeli neyse o bedeli öder, bu projeye geçit vermeyiz!”
*Vendetta*' Alıntı:'Operasyon sürerse meydanlara ineriz'
Eğitimde yetkili sendika olan Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Yalçın, hükümete karşı bilinçli bir küresel operasyon yapıldığını söyledi. 17 Aralık sonrası Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen olarak küresel operasyona karşı Türkiye genelinde bütün şubeleriyle ortak bir bildiri yayınladıklarını hatırlatan Yalçın, “Eğer operasyonların dozajı artarsa, sessiz kalmayız ve kitlesel olarak alana inmekten çekinmeyiz. Türkiye ne zaman dar boğaza girdiyse halkla beraber, çalışan kesim de kaybetmiştir. Biz bu sene iyi bir toplu sözleşme yaptık hükümetle. Bu kazanımların sıfırlanmasını istemiyoruz” dedi. Operasyonun zamanlamasına da dikkat çeken Yalçın, “Türkiye'nin bunların altından güçlenerek çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.
Gökhan Kaya/TÜRKİYE GAZETESİ
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/123412.aspx
Memur zammı konusunda meydanlara inmeyi bırak, böyle meydanlara inme hevesi bile görememiştik arkadaşlarda...
kadelli33' Alıntı:Bir EBS'li olarak sendikamın aldığı bu kararı destekliyorum.
Ayakkabı Kutularına,pardon ceplerine bi 50TL sıkıştırırlar herhalde.kucumen17' Alıntı:Meydanlara inince onlara da biber gazı tattırılacak mı ?uhaha:
mu_korkmaz' Alıntı:Adamların eğitimle bir alakası yok ki uğraşsin. Varsa yoksa siyaset.
ismailt' Alıntı:gezi olaylarında küresel güçlere destek olan sendikalara ve üyelerine karşı bizim de milletimize yapılan bu küresel oyunlara karşı birlikte eylem yapmalıyız.
EBS'ye Tam destek...
Panik yok. Biraz daha sakin...AKADEMİA' Alıntı:*Vendetta*' Alıntı:'Operasyon sürerse meydanlara ineriz'
Eğitimde yetkili sendika olan Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Yalçın, hükümete karşı bilinçli bir küresel operasyon yapıldığını söyledi. 17 Aralık sonrası Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen olarak küresel operasyona karşı Türkiye genelinde bütün şubeleriyle ortak bir bildiri yayınladıklarını hatırlatan Yalçın, “Eğer operasyonların dozajı artarsa, sessiz kalmayız ve kitlesel olarak alana inmekten çekinmeyiz. Türkiye ne zaman dar boğaza girdiyse halkla beraber, çalışan kesim de kaybetmiştir. Biz bu sene iyi bir toplu sözleşme yaptık hükümetle. Bu kazanımların sıfırlanmasını istemiyoruz” dedi. Operasyonun zamanlamasına da dikkat çeken Yalçın, “Türkiye'nin bunların altından güçlenerek çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.
Gökhan Kaya/TÜRKİYE GAZETESİ
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/123412.aspx
Memur zammı konusunda meydanlara inmeyi bırak, böyle meydanlara inme hevesi bile görememiştik arkadaşlarda...
kadelli33' Alıntı:Bir EBS'li olarak sendikamın aldığı bu kararı destekliyorum.
Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Yalçın diyor ki yolsuzluklara karşı operasyon yapılmasın, rüşvet-dolandırıcılık ortaya çıkarılmasın, bakanların çocukları bırakın rüşvet almayı, deste deste para saklamayı, İstanbul'daki 1,5 TON altın yüklü uçağın yasa dışı kaçırılmasını ve karşılığında 250 KG altını rüşvet olarak alınmasını (bu sadece 1 tane olay), yani yollarda E-5'te TEM'de felan karı pazarlarken bile görülseler kimse sesini çıkarmasın. Biz hükümetimize güveniyoruz bırakın karı pazarlamayı anamızı bile satsalar hükümete karşı operasyon istemiyoruz diyor. Eğer operasyon olursa meydanlara ineceklermiş;uhaha: ulen gerizekalılar, böyle bir durumda meydanlara mı inilir dangalak, senin hükümetinin askeri, polisi, ajanı, miti, emniyeti ,güvenlikçisi ...... yok mu, sana mı kaldı operasyonları durdurmak, velev ki sana kaldı, senin söylediğin gibi dış güçlerin işiyse bu bahsettiğin dış güçler seni mi sallar lan dangalak. İster meydana in, ister çarşıya in çokda tın.. Manyak bu Ali Yalçın ve bunun gibiler yaaa...
Yahu bir de içimizden bunları desteklediğini söyleyenler var. :scared: Allahımmmmm, Allahım... Sanırım kıyamet oldukça yaklaştı. Bu kadar saçmalık olsa olsa kıyamet alametidir. Artık insanların bilinçleri uçacak, artık bilinçli bilinçli konuşamayacaklar, şuurlar kaybolacak, öyle koyun gibi olacaklaruhaha:
uhaha:
ismailt' Alıntı:gezi olaylarında küresel güçlere destek olan sendikalara ve üyelerine karşı bizim de milletimize yapılan bu küresel oyunlara karşı birlikte eylem yapmalıyız.
EBS'ye Tam destek...