Susurluk'ta yaşam ve Öğrenci Profili nasıl.?
nht268' Alıntı:Üzgünüm ama rakip olabiliriz ben söylemem )
Kayra_Bilal' Alıntı:ferdison' Alıntı:Kayra_Bilal' Alıntı:Balıkesir ilçeleri hakkında bilgisi olan var mı?
Sındırgı,Susurluk,İvrindi,Kepsut,Edremit ve diğerleri..
Hocam Susurluk Balıkesir Bursa yolu üstünde, Balıkesir'in iyi ilçelerinden (çok görmesem de) İvrindi, Kepsut, Sındırgı küçük olan ilçeleri bence (9 sene doğuda çalıştıktan sonra gene küçük gelecektir) Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Gömeç Ege sahilinde. Büyüklük açısından bu sıralama geçerli. Ama Ayvalık hariç merkezleri deniz kenarında değil diğer ilçeler. Bana göre bu ilçelerden en yaşanılır olanı Ayvalıktır (11 sene orada kalma tecrübeme dayanarak). Hatta ve hatta şöyle bir söylemim var "Eğer Ayvalık'a tayinim çıksa mezar yerimi bile satın alırım" o kadar yani....
Hocam nem durumu nasıldır Ayvalık'ta.?
ferdison' Alıntı:Kayra_Bilal' Alıntı:ferdison' Alıntı:Kayra_Bilal' Alıntı:Balıkesir ilçeleri hakkında bilgisi olan var mı?
Sındırgı,Susurluk,İvrindi,Kepsut,Edremit ve diğerleri..
Hocam Susurluk Balıkesir Bursa yolu üstünde, Balıkesir'in iyi ilçelerinden (çok görmesem de) İvrindi, Kepsut, Sındırgı küçük olan ilçeleri bence (9 sene doğuda çalıştıktan sonra gene küçük gelecektir) Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Gömeç Ege sahilinde. Büyüklük açısından bu sıralama geçerli. Ama Ayvalık hariç merkezleri deniz kenarında değil diğer ilçeler. Bana göre bu ilçelerden en yaşanılır olanı Ayvalıktır (11 sene orada kalma tecrübeme dayanarak). Hatta ve hatta şöyle bir söylemim var "Eğer Ayvalık'a tayinim çıksa mezar yerimi bile satın alırım" o kadar yani....
Hocam nem durumu nasıldır Ayvalık'ta.?
hocam böyle yazın yapış yapış oluyorsunuz resmen (ki benim hoşuma giden bir özellik ne zamandır tatmadığım bir duygu) kışın da çok pis rüzgarı vardır
Kendi aracınız var ise 25 - 30 dakikada Kemalpaşaya ulaşabilirsiniz hocam. Aracınız yok ise 2 vasıta değiştirip gitmeniz gerekiyor.atakan_-_cesur' Alıntı:İzmir Kemalpaşa hakkında bilgisi olan var mı acaba? Bornova'dan gidiş geliş yapılabilir mi mesela veya orada kalınabilir mi?
AKADEMİA' Alıntı:Arkadaşlar kışın soğuk olmayan, ayazı rüzgarı olmayan, yeşil, sosyal aktivite imkanları olan, kiraları 500'ü geçmeyen, çarşısı pazarı pahalı olmayan, deniz kenarında veya içerde farketmez, bir yer arıyorum. Bulabilir miyim? Tavsiyeleriniz var mı?
Mesela;
Tarsus, Silifke, Erdemli, Alanya, Antalya, Fethiye, Ortaca, Dalaman, Datça, Bodrumi Milas, Köyceğiz, Didim, Kuşadası, İzmir ilçeleri....... Felan diyorum ama buraları da hiç bilmiyorum :cry:
Ne önerirsiniz.
Kayra_Bilal' Alıntı:Aydın Bozdoğan ve Buharkent ilçelerini bilen arkadaşlar var mı?Nasıldır buralar bir fikir alabilir miyiz?
Genellemelere karşıyımdır ama bir Muğlalı olarak maalesef size katılıyorum. Bölge kıyaslaması yaptığınız zaman karadeniz ve iç anadolu insanları biraz daha sıcak kanlı. ama siz yine de bizi öldürmeyin o kadar da kötü değilizdir. Bir de siz en yaşanmaz ilçeye gitmişsiniz. Özellikle havası, görüntüsü, tabiatı açısından yatağan iyi değildir.nermin_böte' Alıntı:geçen yaz muğlaya tayin istedik.muğla-yatağan dayım eşimde milasta..............bir karadenizli olarak bizim oraların insanının sıcaklığını samimiyetini göremedim ..................
Hocam hem sahil bandında olsun, hem kirası, çarşı-pazarı ucuz olsun hem de sosyal olsun derseniz çok az yer kalır Türkiye' de. Muğlanın hiç bir ilçesi bu tanıma uymaz. Bodrum, Marmaris, Fethiye de sosyal etkinlik az biraz bulursun ama ucuz değildir. Dalaman, Ortaca, Köyceğiz ucuzdur ama sosyal etkinlik arama.AKADEMİA' Alıntı:Arkadaşlar kışın soğuk olmayan, ayazı rüzgarı olmayan, yeşil, sosyal aktivite imkanları olan, kiraları 500'ü geçmeyen, çarşısı pazarı pahalı olmayan, deniz kenarında veya içerde farketmez, bir yer arıyorum. Bulabilir miyim? Tavsiyeleriniz var mı?
Mesela;
Tarsus, Silifke, Erdemli, Alanya, Antalya, Fethiye, Ortaca, Dalaman, Datça, Bodrumi Milas, Köyceğiz, Didim, Kuşadası, İzmir ilçeleri....... Felan diyorum ama buraları da hiç bilmiyorum :cry:
Ne önerirsiniz.
Hocam bozdoğan güzel değil içerde bir yer ama buharkent ona göre iyidirve denizli yolu üzeridir.Buharkent denizliye yaklaşık 60km aydınada 80 yada 90 km olması lazım .ikisinden birini tercih edeceksen bence buharkentKayra_Bilal' Alıntı:Aydın Bozdoğan ve Buharkent ilçelerini bilen arkadaşlar var mı?Nasıldır buralar bir fikir alabilir miyiz?
Buharkentte eğitim nasıldır.Öğrenci Profili,ev kiralarıbilbil1920' Alıntı:Hocam bozdoğan güzel değil içerde bir yer ama buharkent ona göre iyidirve denizli yolu üzeridir.Buharkent denizliye yaklaşık 60km aydınada 80 yada 90 km olması lazım .ikisinden birini tercih edeceksen bence buharkentKayra_Bilal' Alıntı:Aydın Bozdoğan ve Buharkent ilçelerini bilen arkadaşlar var mı?Nasıldır buralar bir fikir alabilir miyiz?