Re: EK DERS Ücretiniz Ne Kadar Ankete Girermisiniz
başa yazılmış bir yazı. aynı anda sadece bir ücret ödenir. o yüzden dediklerinin olması imkansız. okuyanda gerçek sanacak
tayinci42' Alıntı:bilogrt38' Alıntı:2000 / 7.8 ~256 Müthiş....
Anket sahibide seçeneklere koymuş. bu nasıl olabilir acaba??
Diyelim meslek lisesinde çalışıyo 29 saat (full) alıyo ayrıca 10 saatte açık liseden alıyo etti 39 saat. ay 5 hafta olsa bile 200 saat...
Anket olsun diye yapmayın böyle yaa
diyelimki özel eğitim meslek lisesindesin ve pansiyon ve öğretmenlik uygulaması ve kurs ve eksersiz var.
29 saat normal ders planından aldığın full ekders
10 saat kurs açtın
6 saat satranç egzersizi
6 saat öğretmenlik uygulaması
şimdi bunların toplamı 51 yaptı.. özel eğitim, engellilere yönelik eğitim yaptığın için % 25 fazla ödenir.
yani haftada 64 saat yapar. eğer o ay 5 hafta ise 320 saat yapar.
eğer egzersizleri kursları haftasonu yaptıysan, ücreti biraz fazla, yaklaşık 330 saatide bulabilir.. 2600 tl yapar..
birde hizmet içi kursu açtın diyelimki o da haftada 30 saate kadar açılabilir.. 5 hafta olsa mesela, 150 saat yapar..
toplam 480 saat ek ders yapar..
3750 tl ekders yapar.. yani mevcut kanunlara göre yemedin içmedin uyku harici tüm vaktini derse ayırsan 3750 tl ek ders yapıyor..
dur dur bitmedi bi dakka..
eğer özürlü öğrencilerinize yatılı pansiyon varsa +48 saat (60 saat olarak hesaplanır.) daha gelir..
böylece 540 saat ek dersin olur.
bu da
4220 tl ek ders yapar.
başa yazılmış bir yazı. aynı anda sadece bir ücret ödenir. o yüzden dediklerinin olması imkansız. okuyanda gerçek sanacak