EK DERS ÜCRETİ 269 kişi 622 TL Ortalama Anket Sonucu

Kodla Büyü

ek ders ücretiniz hangisine yakın

• 0

Oy: 13 4.3%
  • 100

Oy: 9 3.0%
  • 200

Oy: 5 1.7%
  • 300

Oy: 13 4.3%
  • 400

Oy: 21 7.0%
  • 500

Oy: 62 20.5%
  • 600

Oy: 95 31.5%
  • 700

Oy: 15 5.0%
  • 800

Oy: 16 5.3%
  • 900

Oy: 17 5.6%
  • 1000

Oy: 10 3.3%
  • 1100

Oy: 4 1.3%
  • 1200

Oy: 8 2.6%
  • 1300

Oy: 4 1.3%
  • 1400

Oy: 2 0.7%
  • 1500

Oy: 0 0.0%
  • 1600

Oy: 1 0.3%
  • 1700

• 1800

• 1900

Oy: 1 0.3%
  • 2000 ve Üstü

Oy: 6 2.0%

• Kullanılan toplam oy
    302
Re: EK DERS Ücretiniz Ne Kadar Ankete Girermisiniz

tayinci42' Alıntı:
bilogrt38' Alıntı:
2000 / 7.8 ~256 Müthiş....

Anket sahibide seçeneklere koymuş. bu nasıl olabilir acaba??

Diyelim meslek lisesinde çalışıyo 29 saat (full) alıyo ayrıca 10 saatte açık liseden alıyo etti 39 saat. ay 5 hafta olsa bile 200 saat...

Anket olsun diye yapmayın böyle yaa

diyelimki özel eğitim meslek lisesindesin ve pansiyon ve öğretmenlik uygulaması ve kurs ve eksersiz var.

29 saat normal ders planından aldığın full ekders
10 saat kurs açtın
6 saat satranç egzersizi
6 saat öğretmenlik uygulaması

şimdi bunların toplamı 51 yaptı.. özel eğitim, engellilere yönelik eğitim yaptığın için % 25 fazla ödenir.
yani haftada 64 saat yapar. eğer o ay 5 hafta ise 320 saat yapar.

eğer egzersizleri kursları haftasonu yaptıysan, ücreti biraz fazla, yaklaşık 330 saatide bulabilir.. 2600 tl yapar..

birde hizmet içi kursu açtın diyelimki o da haftada 30 saate kadar açılabilir.. 5 hafta olsa mesela, 150 saat yapar..

toplam 480 saat ek ders yapar..

3750 tl ekders yapar.. yani mevcut kanunlara göre yemedin içmedin uyku harici tüm vaktini derse ayırsan 3750 tl ek ders yapıyor..

dur dur bitmedi bi dakka..

eğer özürlü öğrencilerinize yatılı pansiyon varsa +48 saat (60 saat olarak hesaplanır.) daha gelir..

böylece 540 saat ek dersin olur.

bu da
4220 tl ek ders yapar.

başa yazılmış bir yazı. aynı anda sadece bir ücret ödenir. o yüzden dediklerinin olması imkansız. okuyanda gerçek sanacak

Re: EK DERS ÜCRETİi 173 kişi 655 TL Ortalama Anket Sonucu

119*7.8 bu ay aldığım sanırım 900lirayı aşıyor.

Diğer konu yazın ek ders almadığımızıda düşünürsek toplam yıla oranlandığında ne ediyor asıl o önemli. Sanmıyorumki maaş + ek ders yılboyu ortalama 2bin lirayı geçsin bilişim öğretmenleri arasında. Tüm öğretmenliklerle kıyaslanırsa ortalama bir öğretmen ekdersle birlikte 2bin lirayı geçmez diye düşünüyorum. Bu 1700 Euro alıyor öğretmenler diyen çok bilmişinde kafasını suya sokup sokup çıkarasım geliyor. Bildiğin işkence yapasım var elime geçerse.

aylıksız izindeyim maaş bile alamıyorum :)

formatör olunmasa 600 ü rüyamızda görür müyüz bilmiyorum...geçen sene 200 lirayı ancak geçebiliyordum..oda okul okul gezerek..

Seneye 4+4 gelirse bize ders olursa 4. sınıflarda 3 şube olursa
12 sınıfım oluyor 1 saat te rehberlik olursa Hafta içi 6 saat hafta sonu 4 saat Satranç kursu açacağım.
12 saat ek dersim olsun yeter diyeceğim.

fulbt' Alıntı:
formatör olunmasa 600 ü rüyamızda görür müyüz bilmiyorum...geçen sene 200 lirayı ancak geçebiliyordum..oda okul okul gezerek..
:+1:

250 kiş olmuş hocam

tayinci42' Alıntı:
bilogrt38' Alıntı:
2000 / 7.8 ~256 Müthiş....

Anket sahibide seçeneklere koymuş. bu nasıl olabilir acaba??

Diyelim meslek lisesinde çalışıyo 29 saat (full) alıyo ayrıca 10 saatte açık liseden alıyo etti 39 saat. ay 5 hafta olsa bile 200 saat...

Anket olsun diye yapmayın böyle yaa

diyelimki özel eğitim meslek lisesindesin ve pansiyon ve öğretmenlik uygulaması ve kurs ve eksersiz var.

29 saat normal ders planından aldığın full ekders
10 saat kurs açtın
6 saat satranç egzersizi
6 saat öğretmenlik uygulaması

şimdi bunların toplamı 51 yaptı.. özel eğitim, engellilere yönelik eğitim yaptığın için % 25 fazla ödenir.
yani haftada 64 saat yapar. eğer o ay 5 hafta ise 320 saat yapar.

eğer egzersizleri kursları haftasonu yaptıysan, ücreti biraz fazla, yaklaşık 330 saatide bulabilir.. 2600 tl yapar..

birde hizmet içi kursu açtın diyelimki o da haftada 30 saate kadar açılabilir.. 5 hafta olsa mesela, 150 saat yapar..

toplam 480 saat ek ders yapar..

3750 tl ekders yapar.. yani mevcut kanunlara göre yemedin içmedin uyku harici tüm vaktini derse ayırsan 3750 tl ek ders yapıyor..

dur dur bitmedi bi dakka..

eğer özürlü öğrencilerinize yatılı pansiyon varsa +48 saat (60 saat olarak hesaplanır.) daha gelir..

böylece 540 saat ek dersin olur.

bu da
4220 tl ek ders yapar.

ekders maaşı geçemez diye bir madde var diye biliyorum...

osiris' Alıntı:
ekders maaşı geçemez diye bir madde var diye biliyorum...

yok hocam öyle bir şey.. ben duymadım.. nerede..

Gereksiz bir başlık olmuş.Para mevzuları konuşulması gereken en son konu bence bilişim öğretmenlerinin.Zaten paracı diye görülen bir imajı var bt öğretmenlerinin ne yazıkki..!

risen' Alıntı:
Gereksiz bir başlık olmuş.Para mevzuları konuşulması gereken en son konu bence bilişim öğretmenlerinin.Zaten paracı diye görülen bir imajı var bt öğretmenlerinin ne yazıkki..!

Hocam kim nasıl görmek istiyorsa öyle görüyor sen ne yaparsan yap bu değişmiyor. Senin olduğun zaman ne faydan olduğu belli olmadığında bile gidince değerini anlıyorlar. Benim eski okulumda çalışır durumda sadece 3 bilgisayar kalmış 1 yıl içinde daha önce bilgisayar tamircisi gelmiş 400 liraya düzeltmiş hepsini ilk dönem, şimdi yine durum ortada.

Ben haftasonu kurs veriyorum, ygs ve açık öğretim sınavına girmişim, mtsk sınavında gözetmenlik çıkarmı diye bekliyorum bu hafta, okulda formatörlük yapıyorum(okul okul dolaşmamak için) tüm bunların yanında bahçe işleriylede uğraşıyorum ağaçlarımız var epeyce meyvelerini satıyorum, ailemle 100e yakın tavuğumuz var besliyoruz, keçilerimiz var bakıyoruz çalışabildiğim kadar çalışıyorum anlayacağınız, benim aldığım para yada bilgisayar öğretmeninin hakkıyla aldığı para başkasının gözüne batıyorsada gözü çıksın daha.

hocam 2 gün önce bir misafirliğe gittim. evin sahibi bilgisayar öğretmenliğini 4. ayında bırakan bir arkadaştı. kendi şirketini kurmuş. bizim aramızdaki en fazla kazananın 10 katından fazla kazanıyor.

Geri