theliony' Alıntı:ARKADAŞLAR PROGRAMIN VBA ŞİFRESİ TLJCK6 EKDERS PROGRAMINDA CUMARTESİ VE PAZAR SÜTUNLARI YOK EKLEYEBİLECEK ARKADAŞ VARMI BU ARADA ŞİFRESİNİ KIRAN ATAOĞLU HOCAMIZA TEŞEKKÜRLER
cangar15' Alıntı:Sayın Hocam programınızda çizelgede haftasonları olan Cumartesi ve Pazarları da ekleseniz, günü gününe Belletmenlik görevlerini, haftasonu destekleme ve yetiştirme kursları gibi hafta sonuna rast gelen görevleri yazsak daha doğru olaz mı?
Birde bazı aylar KBS de hafta başlangıcı cumartesi veya Pazar olabiliyor. Mesela bu yıl Mayıs ayı başlangıcı 1 Mayıs Pazara rast geldi. Ama sistem hafta başlangıcı olarak bu tarihi izin vermiyor.
Bir diğer husus da Mazeretlerde sadece İzinli (i) ve Sevkli (S) var. Öğretmen Rapor aldığında (R) yazabilsek buna göre hesaplansa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Programınıza bu haftasonlarını da eklerseniz mükemmel olacak.
Şimdiden Teşekkürler.
Bayram ATAGÜNDÜZ
HOCAM haftasonlarını 117 koduyla h içine(biz cuma günlerine yazıyoruz) yazabilirsiniz sonuçta kod burda önemli olansinansoycan' Alıntı:Merhaba,
Programın hala haftasonu (cumartesi-pazar) eklenmiş versiyonu yok mudur?
Teşekkür ederim...
hturna7' Alıntı:Hocam programı kullanmaya yeni başladım.
Kasım ayı için , hafta bütünlüğünü dikkate alarak, tarih alanına 31/10/2016-02/12/2016 yazıyorum. Böyle yazdığımda hesaplama yapmıyor, ek ders kutucuklarına nokta koyuyor.Acaba nerede yanlış yapıyorum?