ekim ekders

Kodla Büyü

yildiray75

Süper Üye
Süper Üye
75 saat yazıldı bana 28 ekimden dolayı 1 saatimi kesmişler
sizin ne durumda?? ayrıca okuldaki idareciler kendi ekdreslerini kesmemişler

Benimde 76 saat kesinti yok.. resmi bayramlarda kesinti olmazki nasıl bir idare var orada..

Kesinti yok hocam git o bencil idarecilierine söyle kendilerinkini kesmiyor niye seninkini kesiyorlarmış.
Nasıl insanlar var anlamıyor sanki kendi cebinden veriyor.

76 olacak git bak bakalım müdür yardımcısı kendine ne yazmış...

katılmayacak, kızacak arkadaşlar olucak ama formatörlüğün en güzel yanı bu, full ek ders. ders olsa bile 30 saati doldurmak gerek bu ek dersi almak için.ek ders olmadan öğretmen maaşının hiçbir önemi yok ne yazık ki...

yildiray75' Alıntı:
75 saat yazıldı bana 28 ekimden dolayı 1 saatimi kesmişler
sizin ne durumda?? ayrıca okuldaki idareciler kendi ekdreslerini kesmemişler

hocam ücretli öğretmen misiniz ki kesiyor? Kesemezler hocam milli bayramlarda kesinti olmaz..

472 küsür gösteriyor ücretimide 3 gün raporluydum kaç saat kesilmiş anlamadım bir türlü

arkadaşlar eylül ayından beri 72 saat yazılıyor bana sizler nasıl 76 alıyorsunuz... Yanlışlık varsa da düzelttireyim arkadaşlar... haftada 18 yazılıyor bana

leventkilicc' Alıntı:
arkadaşlar eylül ayından beri 72 saat yazılıyor bana sizler nasıl 76 alıyorsunuz... Yanlışlık varsa da düzelttireyim arkadaşlar... haftada 18 yazılıyor bana

hocam artık günler oluyor. 31 Ekimin ek derside ödeniyor. Sana büyük ihtimalle kasım ekdersine ekliyeceklerdir.

memur yada yoksa m.yrd. her ay liste halinde hazırlayıp mebe gönderirler, onlara sorabilirsiniz...

Geri