ekim ekders

Kodla Büyü
73 saat yazılmış.
6 Ekim Perşembe, İstanbul'un kurtuluşu tatildi galiba ordan 3 saat kesildi.

ikili veya tekli olsun ekders 77 saat olmalıdır. Nedeni görevlendirmelerde formatör girdiği ders saatıne karşılık ekders almaz.
ekders hesaplanışı: 5 3 3 3 4

Ben İstanbul'da formatörüm ve aylık 72 saat hesaplanıp bana 522 tl yatırılmış, sizinkiler neden 76 merak ediyorum...
:?

pulu_deu' Alıntı:
Ben İstanbul'da formatörüm ve aylık 72 saat hesaplanıp bana 522 tl yatırılmış, sizinkiler neden 76 merak ediyorum...

İstanbul için 6 ekim kesildi.Perşembeye denk geldiğinden dolayı da 3 saat kesildi. 73 saat olması lazım.

pulu_deu' Alıntı:
Banada 72, hatta izin aldığım için 68 yatmış. Okulunuz 31Ekimi sonraki aya bırakmış ondan. Bazıları öğretmen gibi hafta hafta veryor, bazıları idareci gibi günlük veriyor ondan.

Teachnologist' Alıntı:
pulu_deu' Alıntı:

İstanbul için 6 ekim kesildi.Perşembeye denk geldiğinden dolayı da 3 saat kesildi. 73 saat olması lazım.

İstanbul dememin amacı oydu ama bana her ay 72 saat hesaplanıyor ne iş anlamadım... haftada 18 saat deniyor
43434 şeklinde buna göre 18x4=72 yapıyor peki 76 nedir bana açıklarmısınız?
birde ilgili müd. yard. neden 76 değil dediğimde maltepe ilçesinin uygulaması olduğunu söylüyor...
ayrıca rehber öğretmen ve müdür yardımcılarının ekdersleri aynı ve benimkinden 20-30 lira fazla oluyor.
biri beni aydınlatsın lütfen :|

technolog' Alıntı:
gokhan_keskin55' Alıntı:
andariel' Alıntı:

195 saat nasıl oluyor yaa :)) haftalık limit en fazla 40 saat değilmiydi 40x4=160 :)

hizmet içi eğitim verdiğim dönemde 200. almıştım. :D

evet öyle bu ay kurs olunca arttı..

normal ek dersin üzerine alınabilecek ücretler
şöyle;

+ 10 saat kurs
+ 6 saat eğzersiz
+ 6 saat öğretmenlik eğitimi uygulaması
+ 12 saat pansiyonda belletmenlik
+ sınırsız hizmet içi eğitim

olabilir..

Geri