Elazığ BTR

Kodla Büyü

mahmutemre2211

Seçkin Üye
Seçkin Üye
S.A Elazığdaki BT arkadaşlarıma ve herkese

Bugun il mem atama bölümene sordum formatör görevlendirmeleri için Bakanlıktan yazı bekliyorlarmış müş muş... Pek gönülleri yok yapmaya gibi geldi bana, ya da çok geciktirirler, hiç düşünmüyorlar mı bu görev onların ve paramızı eksik alacağız, ders programı alt üst olacak, belki başka okula görevlendirmeler olacak ve geri iptal edilecek bu kadar kaygısız olunabilir mi,

Geçen sene bakanlık yönetmelik yayınladı ve ne dedi haber beklenmeksizin görevlendirmeler yapıla...

Ama nerde o düşünce

ya hocam ne güzel yazmışsın, aha yarın toplantı yapacagız.. hiçbir şey de belli değil, btr olmayacaksa insan ona göre tavrını alır, insanı belirsizlikte bırakıyorlar.. elbet yapacaklar da ne gerek var uzatmaya

Diğer iller neye göre yapıyor peki böyle saçmalık olur mu? Birçok il başvuruları aldı onlara yazı geldi de bizimkilere mi gelmedi ya!

valla inanın elazığ mem atama çok entresan bir yer, hakkını iste nerdeyse dayak atacaklar, bendeki izlenimleri bu

hocam bunlara kalabalık görüneceksin, kendilerini öğretmenden üstte görüyorlar, kaldıki isterse milli eğitim müdürü olsun hakkını aradıktan sonra..

9 Eylül itibari ile görevlendirme başvuru yazıları çıkmış. Okulunuzun e-posta hesabını kontrol edin.

Liseye gelen arkadaşlar üst yazı varsa ellerinde paylaşabilirler mi acaba?

Benim merak ettiğim bunlar acaba sadece liselerde yaparız moduna mı girdiler acaba, Elazığ atama, bakanlığı takmıyor mu? Adamlar öncelik fatih projesi olan okullar olmakla beraber bt sınıfı olan okullar diyor, bunlar kendi feodal yapılarını mı kurdular da sadece liselere gönderdiler? Bir kere de Elazığ' da rahat, hiç sormadan, kafa yormadan, kendiliğinden bu iş hallolmayacak mı yafff!!!

ben Elazığ mem atama 2 yi aradım, her zamanki gibi ilgilenen olmadı, bilgi işlemi aradım siz başvurunuzu yapın sıkıntı olmaz dediler

Herkese merhabalar,

Arkadaşlar 2 sorum var

Ben eş durumundan Gezin beldesine yeni geldim, kendi okulumda bt sınıfımda var aktif durumda, kendi okulumda BTR ' ye başvuracam,

Yalnız Gezin Beldesi Maden İlçesine bağlı, ve Maden lisesinde fatih projesi kapsamında, beni oraya görevlendirebilirler mi?

1.Tereddüt edilen hususlar içinde "yolluğa gerek duymdan görevlendirme yapılacak" deniliyor, beni diyelim zorla oraya görevlendirseler bu maddeye dayanarak itiraz edebilir miyim veya yolluk talep edebilir miyim?

2. Kendi okulumda 7 saat dersim var, kendi okulumda BTR olursam aynı bölgede olan diğer 2 okulda bt dersi bana verebilirler mi? O yazıda benim anladığım verilemez şeklinde

Şimdiden teşekkürler

Fatih projesi başlamış olan okullar öncelikli yani görevlendirebilirler.
Btr olsan da eğitim bölgesinde ders varsa eğer 15saate kadar veriliyor. Ben kendi okulumda 10 saat imam hatip de 6 saat derse giriyorum. 1 saat de hediyem olsun meb e :)
mahmutemre2211' Alıntı:
Herkese merhabalar,

Arkadaşlar 2 sorum var

Ben eş durumundan Gezin beldesine yeni geldim, kendi okulumda bt sınıfımda var aktif durumda, kendi okulumda BTR ' ye başvuracam,

Yalnız Gezin Beldesi Maden İlçesine bağlı, ve Maden lisesinde fatih projesi kapsamında, beni oraya görevlendirebilirler mi?

1.Tereddüt edilen hususlar içinde "yolluğa gerek duymdan görevlendirme yapılacak" deniliyor, beni diyelim zorla oraya görevlendirseler bu maddeye dayanarak itiraz edebilir miyim veya yolluk talep edebilir miyim?

2. Kendi okulumda 7 saat dersim var, kendi okulumda BTR olursam aynı bölgede olan diğer 2 okulda bt dersi bana verebilirler mi? O yazıda benim anladığım verilemez şeklinde

Şimdiden teşekkürler

yokmu ses seda arkadaşlar. en azından sorabileceğimiz birileri yok mudur. ek ders onaylarından önce duyursalar iyi olur idareciler sorup duruyor

Valla henüz bir ses yok, Elazığ açıklayacak da ben göreceğim

Valla kendi okulum haricide istemedim, 8 saat dersim var, girer çıkar evime giderim çok da tınnnnnn

Günaydın arkadaşlar,

Bir haber alan varsa, arayıp sorabilecek ya da, idare de soruyor

En azından olup olmadığını söylemek lazım idarede kendince haklı bu konuda,

Herkese merhabalar, Elazığ mem henüz listeyi valiliğe göndermemiş diye duydum arkadaşlar, kesin bilgi diyemem,

Yani anca haftaya çarşambaya falan belki onaylar alınır diye düşünüyorum

Dün Kalem Müdürüyle konuştum. Valilikte imzadaymış. Bugün yarın okulların e-postalarına gönderilir sanırım dedi. Bugün haber alırsam kendisinden yazarım arkadaşlar.

Geri