Elazığ BTR

Kodla Büyü
Ben de az önce görüştüm Valinin dün (26.09.2013) tarihli onay imzasının olduğunu söylediler..Bakalım..

Benim öğrendiğim kadarı ile 16 sından geçerli olmak üzere onaylar alınmış arkadaşlar müdürümüz öğrendi telefonla...

Hocam yazı okula mı gelmiş? Biz ilçedeyiz acaba Maden İlçeye bakabilir misiniz? Birde 16 sından mı başlatmışlar acaba?

hani merkezdeyiz bize de gelmedi yazı, başvuran herkesin onaylanmış mı? ne iş çeviriyor bu milli eğitim

hocam listelerin yayınlanmaması insanın art niyetli düşünmesine yol açıyor.
bildiğim kadarıyla her okulun posta kutusuna konulmuş.
ve bazı okullara bilgisayar sertifikası olan farklı branşlarda öğretmenler görevlendirilmiş.

Maile gelmiyor mu yazılar, bir de gelen arkadaşlar göreve başlama tarihini yazarlarsa okula söyliyeceğim de

yasarselim' Alıntı:
Benim öğrendiğim kadarı ile 16 sından geçerli olmak üzere onaylar alınmış arkadaşlar müdürümüz öğrendi telefonla...
hocam bunu nerden öğrendiniz eğer bu şekilde olursa geçen ayın ek dersini alırız. lütfen bilgi verin

bulent23' Alıntı:
yasarselim' Alıntı:
hocam bunu nerden öğrendiniz eğer bu şekilde olursa geçen ayın ek dersini alırız. lütfen bilgi verin

Hocam geçen hafta cuma günü atama-2 yi müdür aradı öyle dediler sonrasında ise yazı gelmiş valinin onay tarihi 26 sı diye ek dersin 26 sından başlayacak dedi.
Hayır ama yönetmelik diyor ki her sene dönem başladığında başlar bittiğinde biter ee zaten 16 sında da başvurular alındı hepimiz muhakkak ki o tarihten itibaren BTR gibi çalışıyoruz ama geriye dönük hakkımızı alamıyoruz milli eğitimle herkesin bu konuyu görüşmesi gerek diye düşünüyorum...

evet maalesef yediler ek derslerimizi ben 16 sından beri geliyorum. haram olsun. sorumsuz davranıp bu işi bu tarihlere bırakanlara...

Herkese merhaba

2. dönem Elazığ BTR görevlendirmesi hakkında bilgisi olan var mı?

Büyük ihtimal 2. dönem başlarız, baskılar baskılar kavgalar sonra tekrar baskılar, en sonda 3 hafta geçer yaparlar gibime geliyor :D

Bu defa bimere ve valiliğe yazarım öyle bişey yaparlarsa şimdiden arayıp baskı yapmak lazım :)

elzonur' Alıntı:
Bu defa bimere ve valiliğe yazarım öyle bişey yaparlarsa şimdiden arayıp baskı yapmak lazım :)

Hocam gaza getirmek gibi olmasın ama hiçbirşey yapamazsın :) Ama Allah büyük bizi sallamayan o şube müdürlerinin çoğu barajı geçemedi, benim yazın eş durumu il içi vardı, sistemde sorun vardı memurlar şeflere, şefler de şube müdürlerine attı topu, isim vermeyeyim o şube müdürü zata 3 gün ulaşamadım hep toplantıdaydı !!! Şimdi dönsün tekrar okuluna

O yüzden yanlış anlaşılmasın ben Elazığı karalamak için yazmıyorum ama bu zihniyetteki Elazığ Mem' de hiçbir işinizi yaptıramazsınız

Herkese merhaba, hayırlı dönemler diliyorum

Elazığ BTR hakkında bir gelişme var mı? Görevlendirmeler yapıldı mı acaba?

Geri