yasarselim
Site Gezgini
Arkadaşlar dersim yok evdeyim rica etsek bakanlar özelden atabilir mi yazıyı ve listeyi?
mahmutemre2211' Alıntı:valla birde Meb' in bir haberi var gördünüz mü? BT Rehber Öğretmeni diye?
Heralde Elazığ boş yere görevlendirme yaptı, sanırım 2-3 formöatör olup, sonra adımız değişecek? Bu hızlı değişim pskolojimi bozdu
mahmutemre2211' Alıntı:Sayın hocam, mevcut durum itibari ile diye birşey sözkonusu olamaz, mem diyebilir ki ben formatörlük diye yaptım ama bütün şartlar yeni görevlendirmeye uygun o yüzden yenisini bu dönem yapmayacağım diyebilir, ancak yeni şartlar geçerli, ya da en azından benim için geçerli artık, idarem zaten anlayışlı idi hiç sorunumuz yoktu, şimdi de aynı şekilde 9-3 çalışmaya devam
mahmutemre2211' Alıntı:benim mem müdürünün fikrini değiştirmek gibi bir niyetim de iddiam da yok, ( bunu benim hangi cümleme istinaden söylediniz pes), ben il koordinatörünü tanıyorum uğraştığını da biliyorum savunmanıza gerek yok çünkü ben ona herhangi bir şey eleştiri yapmadım, lütfen öncelikle benim ne dediğimi okuyun,
sizin bu cevabınızı anlamadım, sanırım kavga çıkarmaya çalışıyorsunuz