suvari58' Alıntı:Duymak istemeyen kadar sağır kimse yoktur derler.
Kimse sisteminiz kötü demiyor.Ancak okul öncesi,ilkokul ve ortaokul için uygun değil diyoruz.
Siz ticari olarak baktığınız için her türlü sisteminizi meşru ve kabul edilebilir görebilirsiniz.Onu allayıp pullayabilirsiniz.O çok parlak öğrencilerinize bir önceki mesajımda yazdıklarımı yaptırın göreyim.
Biz öğretmenler sınavda "hocam itina ne demektir,usül ne demektir,soruda verilmemiş" diye soran öğrenciler istemiyoruz.Binlercesi çevremizde dolanıyor.
Siz böyle bir neslin yetişmesine yardım ettiniz,ediyorsunuz. Öğretmenleri kolaya alıştırmayın.
Artık birinci kademeden uzak durun.Sizden isteğimiz bu.
Eğitim sorunlarını dile getirip bu sisteme mal ediyorsunuz, uzak durun diyorsunuz, sonra da "kimse sisteminize kötü demiyor" diyorsunuz. Öğretmen,öğrenci,veli,internet, akıllı telefon,tv, meb bunların hepsi 10 yıl önceki eğitim ile şimdiki eğitim arasındaki en büyük etkenler. Fatih projesindeki akıllı tahtaların ne kadar faydalı olduğu herkes bilir ancak sürekli video izletirseniz ciddi zararlar ortaya çıkar. Tabletin ne kadar gereksiz olduğunu bu sitede bilmeyen yoktur.
Test soruları 5 yıl öncede, 10 yıl öncede, 20 yıl öncede vardı hepimiz bu sorulardan sorumlu tutularak sınavlara girdik.
Ayrıca bütün sınıflar elektroy kullanmıyor ve orda da eğitim sorunları sizin bahsettiğiniz şekilde var size sorarsak tek sorumlu elektroy
Bu sistemi kötülerden düşünürken (öyle değil) Ülkemizde üretilen %100 bir yerli ürün olduğu da belirtilmiş. Meyve veren ağaç taşlanır. Yazık diyorum başka birşey diyemiyorum ...