elinde DYNED programı varmı... acill

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan md4483
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

md4483

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar elinde dyned programı olan paylaşabilir mi
sitede olnların hepsi kaldırılmış indiremiyorum
rapid olmassa çok iyi olur

hocam rapid den nasıl iniyor dowload dioruz
sonra mail veşifre gib birşey istiyor
nasıl olacak onan sonra

bashcasy' Alıntı:
formatör olarak ya da bt öğretmeni olarak dyned programını bulmak bizim görevimiz mi?
ingilizce öğretmenlerinde program genellikle vardır programı bulmak bizim görevimiz değil toplantısı falan oluyor galiba orada veriyorlarmış bizim ingilizce hocamızda vardı fakat bozuk dosyaları var özetle bana da lazım rapid dışında upload edebilecek olan var mı?

bashcasy' Alıntı:
c.b.' Alıntı:
bashcasy' Alıntı:
formatör olarak ya da bt öğretmeni olarak dyned programını bulmak bizim görevimiz mi?
ingilizce öğretmenlerinde program genellikle vardır programı bulmak bizim görevimiz değil toplantısı falan oluyor galiba orada veriyorlarmış bizim ingilizce hocamızda vardı fakat bozuk dosyaları var özetle bana da lazım rapid dışında upload edebilecek olan var mı?

ben de onu sölemek istiyorum hocam programı bulmak bizim görevimiz değil o yüzden derdine düşmek gereksiz diye düşünüyorum ingilizce öğretmeni çalışır bir cd getirirse yüklerim benim görevim burada başlar :sleep:
ehe heh he

bashcasy' Alıntı:
hehehe :P BT öğretmeniyiz, İngilizce öğretmeni değil..

Formatörsek, BTS deki tüm bilgisayarlarkurmamız gerekiyor ama bir yere kadar.. okuldan indiremeyiz, evde de onunkla mı uğraşacağız, birde kotalıysa... ki bizim işimiz değil.

Dynet Toplantılarında İngilizce öğretmenlerine verirler, onlarda.. bize verirler, bilgisyarlara yükler, sağlam çalışmasını sağlarız ama kontroldü vs idi yine onların görevi..

BBNET
Geri