ingilizce öğretmenlerinde program genellikle vardır programı bulmak bizim görevimiz değil toplantısı falan oluyor galiba orada veriyorlarmış bizim ingilizce hocamızda vardı fakat bozuk dosyaları var özetle bana da lazım rapid dışında upload edebilecek olan var mı?bashcasy' Alıntı:formatör olarak ya da bt öğretmeni olarak dyned programını bulmak bizim görevimiz mi?
ehe heh hebashcasy' Alıntı:c.b.' Alıntı:ingilizce öğretmenlerinde program genellikle vardır programı bulmak bizim görevimiz değil toplantısı falan oluyor galiba orada veriyorlarmış bizim ingilizce hocamızda vardı fakat bozuk dosyaları var özetle bana da lazım rapid dışında upload edebilecek olan var mı?bashcasy' Alıntı:formatör olarak ya da bt öğretmeni olarak dyned programını bulmak bizim görevimiz mi?
ben de onu sölemek istiyorum hocam programı bulmak bizim görevimiz değil o yüzden derdine düşmek gereksiz diye düşünüyorum ingilizce öğretmeni çalışır bir cd getirirse yüklerim benim görevim burada başlar :sleep:
hehehebashcasy' Alıntı:formatör olarak ya da bt öğretmeni olarak dyned programını bulmak bizim görevimiz mi?