Emekli Olmuşum

Kodla Büyü

kabababa

Aktif Üye
Slm arkadaşlar az önce mebbis bilgilerime bir bakayım dedim. Atama modülü(kadrolu) kısmından giriş yaptım. Bulunduğu ile atanma kısmı emekli oldu yazıyor :) Sizce ben 25 yaşında nasıl emekli oldum :) Bu sadece bende mi var yoksa başkasında da var mı acaba :)

T.C. Kimlik No : ******* Adı ve Soyadı : ********

Unvanı/Görevi : Öğretmen / Öğretmen Bakanlıkca Atandığı Alan : Bilişim Teknolojileri

Bulunduğu İle Atanma Nedeni : Emekli Oldu

Hocam merat etme. Aynı hata bende de var. Ben bulunduğum ile Eş durumu özrü ile gelmiştim. Şimdi Eş durumu özrü ile il içi tayin oluyorum. Aynı hata bende de var. Geçici bir sorundur.

Hocam bendede az önce kendi isteğiyle istifa yazıyordu... SEn hızlı davranmışsın başlığı açarken bende yer işgal etmeyeyim dedim... Daha neler göreceğiz kim bilir? Benim ki şu an yeniden girdim düzeltilmiş... Ama ya birileri kafa buluyor mebbisle yada mebbis bizle kafa buluyor... :puhaha: :puhaha:

zulfikar1985' Alıntı:
Hocam bendede az önce kendi isteğiyle istifa yazıyordu... SEn hızlı davranmışsın başlığı açarken bende yer işgal etmeyeyim dedim... Daha neler göreceğiz kim bilir? Benim ki şu an yeniden girdim düzeltilmiş... Ama ya birileri kafa buluyor mebbisle yada mebbis bizle kafa buluyor... :puhaha: :puhaha:

Bulunduğu İle Atanma Nedeni : 5747 S.K. Gereği Atama

Şimdi benimkide değişmiş bakalım daha neler olacak :mrgreen:

Bende de
Bulunduğu İle Atanma Nedeni : Aylıksız İzin Doğum yazıyor. Henüz çocuğum yok:)

bende yurtdışı görevlendirme nedeni ile yer değiştirmişim :mrgreen:

BBNET
Geri