Ok birleştireceğiz.s_kajmeran' Alıntı:Hocam bu konuyu arıyordum epeydir Eyvallah
Hatta şurada yazmıştım
//@Adminlere giden not, bu iki konu birleştirilirse yararlı olur
Bu eklentiyi kurdum bende çalışmadı birde evden deneyelim.Kilit' Alıntı:Kimse zenmate eklentisinden bahsetmemiş.Kurunca ne meb engeli ne telekom engeli kalıyor. :+1:
Eklentiyi aktifleştirmek için email aktivasyonu yapmak gerekiyormuş evden aktivasyon gerçekleşti. Ama MEB hattında aktifleştiremiyorsun. Buna rağmen süper çünkü Google Chrome oturup açıp senkronizasyon yapınca aynı eklenti ve ayarlar oturum açtığınız bilgisayardaki Chromede de yükleniyor. Son söz tavsiye için tşkler nur topu gibi yeni bir eklentimiz oldu.Kilit' Alıntı:Kimse zenmate eklentisinden bahsetmemiş.Kurunca ne meb engeli ne telekom engeli kalıyor.
Bende taşıma yetkisi bulunmuyor bu sebeple the_korsana bildirdim oda bugün ortalıkta görünmedi. :lol:s_kajmeran' Alıntı:Ben bahsettim şurada
Bende üzerime aldım. uhaha:s_kajmeran' Alıntı:@Kilit demiş "Kimse zenmate eklentisinden bahsetmemiş" ona dedim... Ben ettim
Pardon hocam koca yazı nasıl olmuş gözümden kaçmış anlamadım.Afedersins_kajmeran' Alıntı:@Kilit demiş "Kimse zenmate eklentisinden bahsetmemiş" ona dedim... Ben ettim
Bende deneme yaptım çalışmıyor.Kilit' Alıntı:Zenmate eklentisi artık mebde çalışmıyor. sadece bende mi böyle sizlerde de aynı durum var mı?