Hocam beni güldürdün, Allah da seni güldürsünMr.Spermata' Alıntı:bişey yazayım da bulması kolay olsun![]()
ben de :mrgreen:Mr.Spermata' Alıntı:bişey yazayım da bulması kolay olsun![]()
ahmetfx' Alıntı:Google reklamı atmasaydınız daha ciddi olurdu hocam.. Neyse tıklayan varsa 3-5 bişey kazanmışsınızdır oradan![]()
yadigartbaykal' Alıntı:HAS diyesim geliyor, biz de takip ediyoruz belki bir halt çıkar da destek oluruz diye.
yadigartbaykal' Alıntı:HAS diyesim geliyor, biz de takip ediyoruz belki bir halt çıkar da destek oluruz diye.
Aselsan'da çok önemli projede çalışan mühendislerimizin can güvenliği bile sağlanamamıştı.solomonte' Alıntı:Bu arada hocamız ayın 11'inden beri buraya da giriş yapmamış.
İnşallah kötü bir durum yoktur...
solomonte' Alıntı:Bu arada hocamız ayın 11'inden beri buraya da giriş yapmamış.
İnşallah kötü bir durum yoktur...
solomonte' Alıntı:Beklenen anda vatandaşların hâli...
azizerkut' Alıntı:neyin haberini aldığınızın farkına varın arkadaşlar ana tanıklık etmek için 1 Ocak ta hepinizi bekliyorum. Ajandanıza cep telefonunuza bir yerlere not edin..
ylmz' Alıntı:ne icatmış vuuu hoca kendini ışınladı galiba da geri dönüşü icat etmeyi bekliyo buraya gelmek için :mrgreen:
utf8' Alıntı:Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
--------------------------------------------------------------------------------
Web Server at makmekmi.com
çıkan bu