aysen1503' Alıntı:Can DÜNDAR ve tabiki Türkiye'nin en çok okunan köşe yazarı "EMİN ÇÖLAŞAN"
zotri' Alıntı:aysen1503' Alıntı:Can DÜNDAR ve tabiki Türkiye'nin en çok okunan köşe yazarı "EMİN ÇÖLAŞAN"
boyle tahrik edici EN li seyler yazmasak..Dogrulugunu kanitlayamayacaksak...
yuksel67' Alıntı:zotri' Alıntı:aysen1503' Alıntı:Can DÜNDAR ve tabiki Türkiye'nin en çok okunan köşe yazarı "EMİN ÇÖLAŞAN"
ohooo hemen de tahrik olmayın arkadaşlar...
ben hiç sevmem Emin çölaşanı. En azından uslup olarak ters gelir bana ama bi sürü yazar adı sıralanmış ve ben hiç birini zerre kadar sevmem...
benim sevmemem tahrik olmamı gerektirmez dimi...
kesinlikle katılıyorum iki "köşe yazarı" hergün okumaktan büyük keyif aldığım yazarlar.aysen1503' Alıntı:Can DÜNDAR ve tabiki Türkiye'nin en çok okunan köşe yazarı "EMİN ÇÖLAŞAN"
Bence senin bu yazın tahrik edici hocam.Emin ÇÖLAŞAN "kovulduktan" sonra yurttaşların nasıl tepki gösterdiklerini hatırlamıyor yada görmek istemiyorsun sayın hocam.ÇÖLAŞAN abi izmir inciraltında otelde dinlenirken kovulduğu haberini alıyor ve odasında kendisiyle görüşmek isteyen hayranları yüzünden otel çalışanlarının lafıyla "telefon hatları kilitleniyor" Doğruluğunu merak edeiyorsan o oteli arayabilirsin bencezotri' Alıntı:aysen1503' Alıntı:Can DÜNDAR ve tabiki Türkiye'nin en çok okunan köşe yazarı "EMİN ÇÖLAŞAN"