Bu etkinlikten faydalanamayanlar için daha farklı bir etkinlik olsun mu?
atesh19' Alıntı:Hocam ilk 100 e girememiş 3-5 okul kaldık. Bir babalık yapsanız da tüm bilişimci arkadaşları sevindirseniz ne güzel olurdu.
Niyazi SARAL' Alıntı:Bu etkinlikten faydalanamayanlar için daha farklı bir etkinlik olsun mu?
hasari' Alıntı:Burhan hocam çiziminizin fotografını atar mısınız birde başka çizimler var mı bende düşünüyorum bakalım yapabilecek miyiz?burhaneren' Alıntı:Çizim işlerini bitirdim 3 günde. Boyaması kaldı. Süper olacak
hasari' Alıntı:Güzel olacak bitmişlerinide görmek isteriz.
Niyazi SARAL' Alıntı:atesh19' Alıntı:Hocam ilk 100 e girememiş 3-5 okul kaldık. Bir babalık yapsanız da tüm bilişimci arkadaşları sevindirseniz ne güzel olurdu.
Hasari hocam siz bunları da bildirin bana. Nasıl olsa Pazartesi günü sevkıyat yapılabilecek. Ancak bu yazışmayı donduralım ki insanlar tekrar tekrar fotoğraf eklemesinler Bir sonraki etkinliğe...
muratbdg' Alıntı:Bolu Mengen Ortaokulu BT Sınıfı
Emeğiniz için tebriklerburhaneren' Alıntı:Hocam bunun gibi diğer çizdiklerimi de paylaşayım arkadaşlar istifade etsin. Ben daha boyayamadım ancak gerçekten güzel durmuş. Asetatlamı boyadınız bu arada ?
Evet hocam yağlı boya akabilir dediler bununla deneyelim olmazsa yağlı boya kullanırız dedik. Diğer çizimleri eklemeniz iyi olmuş bir kaçını daha uygulayabiliriz. Çizimler için teşekkürler.burhaneren' Alıntı:Hocam bunun gibi diğer çizdiklerimi de paylaşayım arkadaşlar istifade etsin. Ben daha boyayamadım ancak gerçekten güzel durmuş. Asetatlamı boyadınız bu arada ?
Olabilir diğer renkli çizimlerde kullanabiliriz o zaman.burhaneren' Alıntı:Bildiğimiz yağlı boyayla değilde tablo çizmede kullanılan yağlı boyalar var hocam. Ufak tüplerde satılıyor. Onların ama gibi bir ihtimali yok. Ben tuale çizim yaparken akmıyodu. Ama geç kuruyo.
hocam arka plandaki donanim afisidemi hediye yoksamesut_steel' Alıntı:teşekkürler hocam :+1:
g.cetin.66' Alıntı:hocam arka plandaki donanim afisidemi hediye yoksamesut_steel' Alıntı:teşekkürler hocam :+1: