Bence en iy klima son zamanlardaki değişimi ve eklenen yeni özelliklerine bakarsak samsung klimalardır bana göre, son zamanlarda çok değişiklikler yaptılar.
snndgny' Alıntı:Bence en iy klima son zamanlardaki değişimi ve eklenen yeni özelliklerine bakarsak samsung klimalardır bana göre, son zamanlarda çok değişiklikler yaptılar.
mitsubishi gerçekten harika ama çook pahalıbaynadir' Alıntı:en iyisi mitsubishi... sonra toshiba...
faskerhat' Alıntı:mitsubishi
mavi85' Alıntı:kışın ne kadar yakıyor inverter hocam ortalama, 25 metrakare 24 saat ısında ayda kaç tl gelir?
hemenyardim' Alıntı:Ben de sizin gibi klima almadan önce epey bir araştırma yaptım. İşi bilen kişilerden fikir aldım. Bu araştırmalar sırasında da işin inceliklerini ve önemli yanlarını öğrendim. Sonuç olarak her yol Mitsubishi ye çıktı ve Mitsubishi aldım. İyi ki de almışım. Yaz kış tek bir saniye bile pişman olmadım. Klimaların hepsi soğutuyor. Onda bi sorun yok. Esas sorun ısıtmaya gelince ortaya çıkıyor. Birçok markanın ısıtması yetersiz kalıyor. İyi ısıtıyor denilenlerin birçoğunun esas ısıtması elektrik parası geldiğinde ortaya çıkıyor.
Mitsubishi klimayı 2 yıldır kullanan biri olarak tafsiyem kesinlikle Mitsubishi. Ama Electric olanlar. İklimsa nın sattığı Mitsubishi Heavy Industries Ltd. olanlar değil. Klimaplus ın sattığı Mitsubishi Electic olanlar. Alacağınız klima da kesinlikle "I-See Sensor" olmasına dikkat edin. 150 derecelik bir açıyla odayı devamlı tarayan kızılötesi bir sensör her bölgede sıcaklık ölçümü yapıyor. Daha soğuk olan bir bölge gördüğü anda ısıtmayı o bölgeye yönlendiriyor. Tüm odanın her yerini aynı oranda ısıtıyor.
http://www.mitsubishi.gen.tr/asp/index.asp
adresinden inceleyebilirsiniz.
Uyarı: Keşif yapılarak size önerilen klimanın bir üst BTU gücünü almanızı tafsiye ederim.
hemenyardim' Alıntı:3 sene önce yazdıklarımı okudum ve hala aynı Mitsubishi klimayı kullanıyorum. 5 yılını bitirecek neredeyse. Bu süre içinde hiçbir arıza ya da performans düşüklüğü yapmadı. Ödediğim elektrik parasına bakarak diğer alternatiflere göre kendini çoktan amorti etti :+1: