En kötü ihtimal ölürsün..

Kodla Büyü

YuLiaN

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Van’dan raporlu olarak ailesinin yanına geldiği Konya’da, peşinden gelen eski erkek arkadaşı Hakan Başar tarafından tabancayla öldürülen Gülşah öğretmenin mahkemeye verdiği ’vasiyet gibi’ dilekçe ortaya çıktı.

Gülşah Aktürk, katili Hakan Başar hakkında Van 4’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davaya katılma talebiyle verdiği dilekçede, “Vali Yardımcısı en kötü ihtimalle öleceğimi, ölümün hak olduğunu kaçış olmadığını, hiç olmadı istifa edebileceğimi, yanımda biber gazı ile gezmem gerektiğini söyledi” dedi.

Vasiyet gibi dilekçe
Gülşah öğretmenin dilekçesinde, ‘başıma geleceklerden Van Valisi, Milli Eğitimden Sorumlu Vali Yardımcısı ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sorumlu olacağını’ anlattı, “Ölümüm halinde bu kurum ve şahıslara ailem tarafından maddi manevi tazminat davası açılmasını istiyorum” dedi.

Haberin çeşitli linkleride aşağıda mevcuttur.Hocamıza ALLAH rahmet eylesin. Sanırım en kötü durumun gerçekleşmesinde bu sorumluların sorumsuzluklarının payı vardır.
http://gundem.milliyet.com.tr/-en-kotu- ... efault.htm
http://haber.mynet.com/en-kotu-ihtimall ... 483-yasam/
http://www.aksam.com.tr/en-kotu-ihtimal ... 3121h.html
http://www.internethaber.com/en-kotu-ih ... 83427h.htm

Allah rahmet eylesin. öğretmen işte ölse ne ölmese ne. bir doktora darp olur tüm haber kanalları son dakika geçer. öğretmen öldürülür bir kaç internet haberlerinde olur ancak

Söz konusu olan Van sa gerçekten olur derim..
Öğretmene hiç değer verilmeyen bir yer burası.. :(

Hayatı tehlikede olan öğretmenimize gösterdikleri üstün ilgisizlikten dolayı bu zatın terfisi garanti. Yakında milli eğitimin daha üst noktalarında görürsek şaşırmayalım.

Ailesi yıllarca okutsun çabalasın, sonra it kopuğun teki gelip öğretmen hanımı öldürsün. Aynı durumda kendi ailelerinden, yakın akrabalarından birisi olsa idi acaba davranışları ne olurdu. O katil bu işe girişmeden tutuklanmaz mıydı. Ne diyelim bir çok üst düzey bürokratın da eşi-çocuğu-gelini öğretmen ama torpilli oldukları için daha güvenli yerlerde çalışıyorlar.

Kaymakam beyin öğretmen hanımı Tekirdağ gibi terör-güvenlik sorunu olmayan bir ilimizde 3 yıldır okula gitmeden emekliliği tamamlamış. http://www.memurlar.net/haber/314712/

Gülşah benim arkadaşımdı. Duyunca inanamadım, o kadar üzüldüm ki. Göz göre göre öldürülmüş.. :(( Allah rahmet etsin inş.

nasıl bir sosyal devlet aanlayışı bu kahroluyorum eğer bişeylerin düzelecvğini bilsem gidip meclisin önünde kendimi yakacağım inanın

Ben artik 2.meslegim icin calisiyorum okuyorum kurs aliyorum arastiriyorum.aklinizi basiniza alin iste sonuclar ortada.

Adam alçağın teki (katil), Allah başımıza vermesin, kızın ailesi katilin karşısına çıkıp ağzının payını veremiyor mu? Bazı insanlara kötek farz.

:shock: üzücü gerçekten... Artık bize gerçekten ikinci mesleği zorla düşündürüyorlar.... :(

Gülşah öğretmen herşeyi söylemiş, ama hiçbir şekilde sahip çıkılmamış. Bu ülkede hem kadın hemde öğretmensen işin yaş demek ki. Her ikisine de ne yazık ki hiçbir önem verilmiyor.
İşlenen bu tür suçlar hiçbir şekilde layığı ile cezasını bulmuyor. Bu eleman 5-10 sene sonra kesin dışarıda.
O yüzden biz öğretmenler artık hak arama yoluna gitmeliyiz. Sendikalar bir türlü birleşemiyor. Nasıl bir güç olmalı ki biz bir araya gelelim?

arkadaşlar bizde örgütlenme problemi var ne yazık ki.bir sürü eğitim sendikamız var ama bir tanesinden bile ses yok yada ben duymadım. anlaşıldığı gibi öğretmenimize sahip çıkılmamış. vali yardımcısı ve milli eğitim müdürünün ihmali söz konusu ise. başbakanlığa ve cumhurbaşkanlığına görevden alınma ile ilgili şikayet mektupları yazılması buna sendikaların öncülük etmesi doğru olmaz mı? bu doktorların başına gelseydi tepkileri ne olurdu acaba

mkrkls' Alıntı:
arkadaşlar bizde örgütlenme problemi var ne yazık ki.bir sürü eğitim sendikamız var ama bir tanesinden bile ses yok yada ben duymadım. anlaşıldığı gibi öğretmenimize sahip çıkılmamış. vali yardımcısı ve milli eğitim müdürünün ihmali söz konusu ise. başbakanlığa ve cumhurbaşkanlığına görevden alınma ile ilgili şikayet mektupları yazılması buna sendikaların öncülük etmesi doğru olmaz mı? bu doktorların başına gelseydi tepkileri ne olurdu acaba

hocam sana katılıyorum doktorlar kadar olamıyoruz. mesleğimizde umursamaz adam okadar çokki. bir türlü gündeme yön verecek hareketleri yapamıyoruz. ben dusunuyorumda tüm türkiyede öğretmenler 1 gün okula gitmese sırf su degersizlestirme hareketine tepki olarak.Ama ayrıştırılmışız bence bilinçli olarak. amaç topyekün hareket ettirmemek

Bazı yöneticilerimiz trende uyup kendilerini ileri demokrasist, özgürlükçü, açılımcı gibi etiketlerle halkın gözünü boyasa da kafa bambaşka diye düşünüyorum. Aklından geçenleri okusan kadın kavramı hakkında ne düşünüyor diye; bir sürü atasözü gelir hemen, sırtından sopalarından, dişi kopegin kuyruk saklamasına kadar... Aslında ona gore kadın çalışmaz, evde otursa daha iyi, belki o çalışmasa yerine gelecek bir erkek ailesini geçindirecek. Elinin hamuru da var. Saçı da uzun akıl desen??? Hem arkadaşlık ne görücü usulü olsa boyle olmaz di mi??? Aramızda yok mu boyle düşünen ??? Bu devirde bazi şanssız etiketler var bunlardan biri öğretmen olmak digeri ise kadın olmak mekanı cennet olsun meslektaşımız her ikisini de kisacik hayatında gormuş oldu...

Türkler ve arapların hayatları- gelecekleri Allaha emanettir...Vali yardımcısı doğru söylemiş neden kızıyorsunuz ????

bu durumda bayan ögretmen meslektasımızı suçlayıcı, ne isi varmıs öyle birisiyle türünden yaklasım olmus vali yardımcısı tarafından ki olacaktırda! umarım bu tarz yaklasım aramızdan cıkmaz...

Vali yardimcisi ile kaymakam sifatiyla 2 yil calistim emin olun yuzde bin o sozleri belkide daha fazlasini soylemistir

ogretmene dusmani gibi davranirdi birebir kurdugu bir cumle " ben kaymakamim bir cok asamalardan gecerek buraya geldim ben sizden ustunum bu ulkede benden 500 tane varsa sizden binlerce var"

hükümetin öğretmen karşıtı politikalarının ve öğretmen karşıtı zihniyetinin neferleri mülki amirlerinin ürünlerini toplamaya yeni başladık sık öğretmenin canı çıksın

BBNET
Geri