en son hangi filmi izlediniz?

Kodla Büyü
Kung Fu Panda 3 ( Çocuklarımla gittiğimde.) :)

Kolpaçino 3. Devre ( Ayrıca gittiğimde.) :)

aamir khan ın PK. filmi..o da benjamin button tuhaf hikayesi gibi farklı bi bakış açısıyla yaklaşmış olaya :+1:

The Theory of Everything (8/10)

Ekli dosyalar

• theory_of_everything_her-seyin-teorisi-2014-altyazili-film-izle-afis-resim-movie-picture-poster.jpg
    theory_of_everything_her-seyin-teorisi-2014-altyazili-film-izle-afis-resim-movie-picture-poster.jpg
    127.7 KB · Görüntüleme: 767
Ben geçen gün televizyonda bir film izliyordum. Çok azını gördüm ama filme hasta oldum. Sonradan öğrendim ki filmin ikinci vizyona girmiş. O zaman internetten filmin ilkini indirip tamamını eşimle izledim. Şimdi sıra geldi eşimle sinemaya gidip filmin ikincisini izlemeye. Film nasıl diye sorarsanız fevkaladenin fevkinin fevkinde...

Filmin adı

SİHİRBAZLAR ÇETESİ

kung fu panda 2
inside out (izlediğim en güzel animasyonlardan biridir kesinlikle tavsiye edilir)
deadpool
zootopia(bu da eğlenceli bir animasyon)
bridge of spies

airlift

hint filmi ve gerçek bir hikayeden alıntı Irak kuveyte girdiğinde 170.000 hintlinin kurtarma operasyonu anlatılıyor. Bir Amir Khan hayranı olarak onun filmleri kadar olmasada oldukça güzel bir film di. tavsiye edilir.

Re: Ynt: en son hangi filmi izlediniz?

Bitti.Sadakat ve sicarioların ölüm-kalım mücadelesi.
Kolombia dan, yaşanmış Harika bir gerçeklik öyküsü.FBI CIA ile kaçakçıların öyküsü.

İkinci sezonda yayımlandı.

2 sezon. 10ar bölümden toplam 20 bölüm.

Not; 1. Sezon için, İlk 7 bölümü türkçe dublaj sinegram. c o m da bulabilirsiniz.
Geri kalan bölümlerde, altyazı srt dosyaları için sizlere bol şans.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1473953292154.jpg
    uploadfromtaptalk1473953292154.jpg
    48.6 KB · Görüntüleme: 517
Geri