English For Success mi? First English mi?

Kodla Büyü

hakanotuken

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Dyned yükledik çalıştırdık isimleri ekleme işini iki yıldır ingilizce öğretmeni hallediyordu şimdi tayini çıktı. Sorum şu English For Success mi? First English mi seçeceğiz.

evet bende böyle olduğunu öğrendim ama mesela 6 ve 7 lere EFS biraz ağır geliyor sanırım FE seçsek olmaz mı

Öncelikle tüm öğrenciler First Englishi halletmeliler.Tabi 8 lere EFS'yi de açabilirsiniz.Veya konular geldikçe ilgili üniteyi açabilirsiniz.

hocam benim size tavsiyem önce bütün öğrenciler first english e iyice çalışsınlar ve anlasınlar zaten eklediğim dosyada her ünitede hangi konuların olduğu belirtilmiş. 6 7 8 de olsalar en büyük eksik dinleme ve konuşmada. first english onlar için ideal ama english for success te eğer seviyeleri çok iyi değilse anlamadıkları için daha çok sıkılırlar. yapabilmeleri çok daha önemli. hızlı bir şekilde siz belirlediğiniz bölümleri çalıştırın öğrencilere sonra english for success e geçersiniz bence bu daha iyi olur.

Ekli dosyalar

ben ilk olarak tüm sınıflar için FE yi seçtim daha sonra EFS ye geçecekler...Zaten EFS oldukça ağır, geçen sene FE yi bile tam olarak bitirememişlerdi :oops:

birde hocam ben fazla anlamıyorum ingilizce öğretmenide ücretli pek anlamıyor

ne kadar çalıştıkları kaç puan aldıklarını nasıl anlayavağız record managerde bir çok değer var ama hangisi

Hocam bizim okulun seviyesi çok yüksek değil ve biz İngilizce öğretmeni ile şu karara varmışık. Bütün çocuklar ilk başta First English görecekler.

hocam dyned puanlama sistemini tam olarak anlayan varsa anlatsın:) benim orda dikkat ettiğim şey öğrencilerin yaptığı sorular ve doğru yanlış cevapları çünkü bi bakıyorum çok iyi çalışmış sistem -4 vermiş bi bakıyorum hiç çalışmamış sistem 0 vermiş. hani -12 ve +12 arasında ya puanı dynedin. o yüzden artık sadece doğru yapıp yapmadıklarına bakıyorum ben. birde bizim katıldığımız dyned seminerlerinde hep 4 5 6 7 8 bütün snıflarda ilk olarak first english i çalıştırmamız söylenmişti. benim bildiğim herkeste böyle yapıyor english for success bence biraz lise seviyesine uygun ama siz bilrsiniz öğrenci seviyesi burda çok daha önemli tabiki.

Bizim basamak sistemi gibi ileride düşünülen 4-5 te FE 6.7.8 de EFS i vermek ancak yeni başlayan 8. sınıf öğrencisine FE açmak gerek. 4te başlayan öğrenci FE i bitirmesi için 2 sene gerekir 6-7-8 de EFS otomatik olarak açılır. Ama ilk defa çalışan bütün öğrenciler FE açılacak bize verilen seminerde böyle denildi.

BBNET
Geri