alpi' Alıntı:slm arkadaşlar bugünden beri ugrasıyorum e okul a bir türlü resim ekleyemedim resim boyutları 94x120 yada 110x120 ve boyutları da 10 kb den kücük resim yüklüyorum önizleme yapıyor kaydet butonuna basınca resim kaybuluyor bilgisi olan varmı
genctoprak' Alıntı:alpi' Alıntı:slm arkadaşlar bugünden beri ugrasıyorum e okul a bir türlü resim ekleyemedim resim boyutları 94x120 yada 110x120 ve boyutları da 10 kb den kücük resim yüklüyorum önizleme yapıyor kaydet butonuna basınca resim kaybuluyor bilgisi olan varmı
sabah e okulda bir sorun vardı. senle alakalı değil. beende denedim yüklenmeyince anladım. şuan düzeldi mi bilmiyorum.
Aynı sorun bende de var.Okul müdürünüde üye yapmak lazım bu foruma.Onlara derdimizi anlatamıyoruz çünkü...alpi' Alıntı:slm arkadaşlar bugünden beri ugrasıyorum e okul a bir türlü resim ekleyemedim resim boyutları 94x120 yada 110x120 ve boyutları da 10 kb den kücük resim yüklüyorum önizleme yapıyor kaydet butonuna basınca resim kaybuluyor bilgisi olan varmı
Öğretmen fotoğraflarında boyut ve kaç kb olduğu hala önemli mi?**melike**' Alıntı:arkadaşlar malum öğrenciler büyüdü
fotoları yeniden çektim şimdi yükliycem de
e-okula tek tek mi yüklüyoruz?
yok mu şöyle toplu yükleme filan?
teşekkürler![]()