eokula resim yükleyemiyorum!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alpi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

alpi

Üye
slm arkadaşlar bugünden beri ugrasıyorum e okul a bir türlü resim ekleyemedim resim boyutları 94x120 yada 110x120 ve boyutları da 10 kb den kücük resim yüklüyorum önizleme yapıyor kaydet butonuna basınca resim kaybuluyor bilgisi olan varmı

hocam yaptım boyutlar aynı ama kaydetmiyor gözat butonuna tıklıyorum resmi alıyor sonra kaydet eyince uyarı vermeden resim kayboluyor !

alpi' Alıntı:
slm arkadaşlar bugünden beri ugrasıyorum e okul a bir türlü resim ekleyemedim resim boyutları 94x120 yada 110x120 ve boyutları da 10 kb den kücük resim yüklüyorum önizleme yapıyor kaydet butonuna basınca resim kaybuluyor bilgisi olan varmı

sabah e okulda bir sorun vardı. senle alakalı değil. beende denedim yüklenmeyince anladım. şuan düzeldi mi bilmiyorum.

genctoprak' Alıntı:
alpi' Alıntı:

sabah e okulda bir sorun vardı. senle alakalı değil. beende denedim yüklenmeyince anladım. şuan düzeldi mi bilmiyorum.

Evet arkadaşlar ne tesadüf bende sabah yeni fotoğraflar eklemek istedim aynı sorunla karşılaştım.

alpi' Alıntı:
Aynı sorun bende de var.Okul müdürünüde üye yapmak lazım bu foruma.Onlara derdimizi anlatamıyoruz çünkü...

Dünden beri aklıma gelen her türlü ayarla yaptığım çabalar sonuçsuz kaldı. Burdan çıkardığım sonuç eokul'a birileri el atmadığı sürece boşuna uğraşıyoruz resim eklemek için.

resim yüklemede sorun devam ediyor arkadaşlar;bu konuda bilgisi olan var mı??

hala düzelmedi, bugün bile hala yükleyemiyorum.. ana sınıfı öğrencilerine karne verirken resimli olması gerekiyormuş, lakin.... meb'te hala bir düzeltme yok...

Aynı hata bendede var Cuma gününden beri uğraşıyorum.Hala yükleme yapamadım.Resmi alıyor ama kaydetmiyor.

Yükleyebilen var mı.. varsa nasıl ?

arkadaşlar malum öğrenciler büyüdü
fotoları yeniden çektim şimdi yükliycem de
e-okula tek tek mi yüklüyoruz?
yok mu şöyle toplu yükleme filan?
teşekkürler:)

**melike**' Alıntı:
arkadaşlar malum öğrenciler büyüdü
fotoları yeniden çektim şimdi yükliycem de
e-okula tek tek mi yüklüyoruz?
yok mu şöyle toplu yükleme filan?
teşekkürler:)
Öğretmen fotoğraflarında boyut ve kaç kb olduğu hala önemli mi?

e-okula öğrenci resimlerini ekleyip kaydede basınca hata veriyor. acaba sistemde hata mı var benden mi kaynaklı
Dünden beri resim kaydedebilen var mı? :cry:

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    31.3 KB · Görüntüleme: 571
BBNET
Geri