:+1:tayinci42' Alıntı:başbakana değer veriyorlar ve reklam yapıyorlar.. lokantalarda bile bazı önemli veya ünlü kişiler gelse fotograf çekip lokantanın duvarlarına asıyorlar, bunun gibi birşey.
:+1:ozlem22' Alıntı:napalım biz onun tuttuğu makası hayret bişey ya..
ao1983' Alıntı:yakında başbakanımızın sakal-ı şerifini görürsek sağda solda şaşırmayalım![]()
ama dur teknik bir hata var bu adam sakal uzatmıyor bıyığı şerif diyelim :+1:
Makas olayını tamamen saçmalamışlar yada şöyle diyelim yalakalık tavan yapmış yani fotoğraf apayrı birşey bu kullandığı makası camekanda saklayıp sergilemek tamamen bir yalakalık göstergesi.
patari' Alıntı:iyi niyetle yazıyorum başka tarafa çekmeyin lütgen, ironi hiç yerinde olmamış demek istiyorum, biraz hassas olunması gerek, makas olayına gelince bence günah olabilecek bir durum mevzu olabilir, yani bilmiyorum ama pek doğru bulmuyorum, bence çok tehlikeli hareketler bunlar, başbakanın bunu duyunca razı geleceğini de zannetmem...
ao1983' Alıntı:patari' Alıntı:iyi niyetle yazıyorum başka tarafa çekmeyin lütgen, ironi hiç yerinde olmamış demek istiyorum, biraz hassas olunması gerek, makas olayına gelince bence günah olabilecek bir durum mevzu olabilir, yani bilmiyorum ama pek doğru bulmuyorum, bence çok tehlikeli hareketler bunlar, başbakanın bunu duyunca razı geleceğini de zannetmem...
ama ben bu haberi ilk gördüğümde bunu hatırlattı bana mübarek insanların veya tarihi sergilerde bu tarz camekanlı insanlara ait şeyler veya kullandıkları şeyleri gördüm bugüne kadar. olay çok saçma geldiği için o tarz bişi yazdım.
şöyle siz dedikten sonra irdeledim evet farklı yöne çekilebilir söylediklerim ama Peygamber efendimizle söylemek istediğim şeyin hiç bir alakası yok.
anladım hocam bende size teşekkür ederim yazarken farklı yöne çekilebileceğini düşünmemiştim siz uyarmış oldunuz bende dikkate aldım farklı açıdan bakınca farklı yöne çekilebilecek tarzda yazdığımı farkettim. Eleştiriye açık olabilen insanlar gelişebilirpatari' Alıntı:Hocam burada kimin ne kadar iyi niyetli olduğunu ne siz bilebilirsiniz ne de ben, mesela ben o mesajı yazarken çekinerek yazdım acaba nasıl tepki verir diye düşündüm bir tartışma bile çıkabilir dedim,ama içimden bir ses kötü amaçlı değil belki dedim, iyi niyetiniz için teşekkürler ben hassas konularda okuduktan sonra yazmam genelde, çok çekinirim... Sağolun
tayinci42' Alıntı:taksimde bir otel vardı Atatürk orada kalmış. içindeki eşyalar olduğu gibi muhafaza edilmekte. hatta müze gibi düzenlenmiş sergiye açmışlar. otelin adını hatırlamıyorum taksimdeki en eski otellerden biri. yabancı bir ismi vardı. eski roma yapılarını andıran bir yapısı vardı. taştan yapılmış. içi yeni restore edilmişti.. geçen yıl bir tv programında izlemiştim..
başbakanı sevenler de çok sevmeyenler de.
SilverMan' Alıntı:Ben makas meselesinde abes bir durum göremedim. Ama siz sizinkilerin yediği haltlara, düştüğü durumlara bakın. Link verdiğiniz sayfanın üstünde bir haber..
'Ben de karı buldum onu düzec.ğim..'
http://webtv.radikal.com.tr/15/2354/kir ... m-onu.aspx