erdoğan'ın dokunduğu makası

Kodla Büyü
Bu kadarda olmaz dedirtecek bir durum. Ülkemizde o kadar çok ki böyle ritueller yenisi eklenmiş buna şaşırmamak gerekiyor.

başbakana değer veriyorlar ve reklam yapıyorlar.. lokantalarda bile bazı önemli veya ünlü kişiler gelse fotograf çekip lokantanın duvarlarına asıyorlar, bunun gibi birşey.

yani makası alıp sergilemek ile ünlülerle bir fotoğraf çektirip iş yerine asması aynı şey diyorsan görmeni tavsiye ederim. sevaptır.

Ha bu adam o makası oraya koymuş
ha başbakan Yozgat'taki barajın adını Cemil Çiçek Barajı koymuş, bence farkı yok. Tevazu hak getire. Bi ölün gidin bakalım, arkanızdan üç beş sene geçsin, değeriniz anlaşılsın sonra birbirinizin adını oraya buraya verirsiniz...

Esnafın biri ister sevgisinden olsun ister yalakalığından bir halt yemiş ne yapalım yani? Bu mu bizim gündemimiz?

yakında başbakanımızın sakal-ı şerifini görürsek sağda solda şaşırmayalım :)
ama dur teknik bir hata var bu adam sakal uzatmıyor bıyığı şerif diyelim :+1:
Makas olayını tamamen saçmalamışlar yada şöyle diyelim yalakalık tavan yapmış yani fotoğraf apayrı birşey bu kullandığı makası camekanda saklayıp sergilemek tamamen bir yalakalık göstergesi.

ao1983' Alıntı:
yakında başbakanımızın sakal-ı şerifini görürsek sağda solda şaşırmayalım :)
ama dur teknik bir hata var bu adam sakal uzatmıyor bıyığı şerif diyelim :+1:
Makas olayını tamamen saçmalamışlar yada şöyle diyelim yalakalık tavan yapmış yani fotoğraf apayrı birşey bu kullandığı makası camekanda saklayıp sergilemek tamamen bir yalakalık göstergesi.

iyi niyetle yazıyorum başka tarafa çekmeyin lütgen, ironi hiç yerinde olmamış demek istiyorum, biraz hassas olunması gerek, makas olayına gelince bence günah olabilecek bir durum mevzu olabilir, yani bilmiyorum ama pek doğru bulmuyorum, bence çok tehlikeli hareketler bunlar, başbakanın bunu duyunca razı geleceğini de zannetmem...

ama ben bu haberi ilk gördüğümde bunu hatırlattı bana mübarek insanların veya tarihi sergilerde bu tarz camekanlı insanlara ait şeyler veya kullandıkları şeyleri gördüm bugüne kadar. olay çok saçma geldiği için o tarz bişi yazdım.
şöyle siz dedikten sonra irdeledim evet farklı yöne çekilebilir söylediklerim ama Peygamber efendimizle söylemek istediğim şeyin hiç bir alakası yok.

patari' Alıntı:
iyi niyetle yazıyorum başka tarafa çekmeyin lütgen, ironi hiç yerinde olmamış demek istiyorum, biraz hassas olunması gerek, makas olayına gelince bence günah olabilecek bir durum mevzu olabilir, yani bilmiyorum ama pek doğru bulmuyorum, bence çok tehlikeli hareketler bunlar, başbakanın bunu duyunca razı geleceğini de zannetmem...

ama ben bu haberi ilk gördüğümde bunu hatırlattı bana mübarek insanların veya tarihi sergilerde bu tarz camekanlı insanlara ait şeyler veya kullandıkları şeyleri gördüm bugüne kadar. olay çok saçma geldiği için o tarz bişi yazdım.
şöyle siz dedikten sonra irdeledim evet farklı yöne çekilebilir söylediklerim ama Peygamber efendimizle söylemek istediğim şeyin hiç bir alakası yok.

maşallah maşallah.. ramazanda o makasın tüm camilerimizde dolaştırılmasını ve halkın bu makasa dokunmak için ağlayarak birbirini ezdiği günleri de görmek istiyoruzz!!!

ao1983' Alıntı:
patari' Alıntı:

Hocam burada kimin ne kadar iyi niyetli olduğunu ne siz bilebilirsiniz ne de ben, mesela ben o mesajı yazarken çekinerek yazdım acaba nasıl tepki verir diye düşündüm bir tartışma bile çıkabilir dedim,ama içimden bir ses kötü amaçlı değil belki dedim, iyi niyetiniz için teşekkürler ben hassas konularda okuduktan sonra yazmam genelde, çok çekinirim... Sağolun

patari' Alıntı:
Hocam burada kimin ne kadar iyi niyetli olduğunu ne siz bilebilirsiniz ne de ben, mesela ben o mesajı yazarken çekinerek yazdım acaba nasıl tepki verir diye düşündüm bir tartışma bile çıkabilir dedim,ama içimden bir ses kötü amaçlı değil belki dedim, iyi niyetiniz için teşekkürler ben hassas konularda okuduktan sonra yazmam genelde, çok çekinirim... Sağolun
anladım hocam bende size teşekkür ederim yazarken farklı yöne çekilebileceğini düşünmemiştim siz uyarmış oldunuz bende dikkate aldım farklı açıdan bakınca farklı yöne çekilebilecek tarzda yazdığımı farkettim. Eleştiriye açık olabilen insanlar gelişebilir :) bende eleştiriye açık bir insanım hatalı veya yanlış davrandığımı düşündüğüm zamanlarda kabul de ederim bu bir erdemdir :)

Ya bir de otele uğradığında dokunduğu, kullandığı tüm eşyaları sergileselerdi.

bizde geri kalmayalım, fatih projesi kapsamındaki bütün bilgisayarların duvar kağıtlarını ve ekran koruyucularına RTE fotoları koyalım! belki dersimizi geri verir :!:

makas-ı şerif.
Ekimin 24'ünde ziyarete açılır, 3 gün süren ziyaretler kapsamında makaslarla kurdeleler küçük küçük kesilerek dilekler tutulur ve o mutlu gün yad edilir.

taksimde bir otel vardı Atatürk orada kalmış. içindeki eşyalar olduğu gibi muhafaza edilmekte. hatta müze gibi düzenlenmiş sergiye açmışlar. otelin adını hatırlamıyorum taksimdeki en eski otellerden biri. yabancı bir ismi vardı. eski roma yapılarını andıran bir yapısı vardı. taştan yapılmış. içi yeni restore edilmişti.. geçen yıl bir tv programında izlemiştim..

başbakanı sevenler de çok sevmeyenler de.

tayinci42' Alıntı:
taksimde bir otel vardı Atatürk orada kalmış. içindeki eşyalar olduğu gibi muhafaza edilmekte. hatta müze gibi düzenlenmiş sergiye açmışlar. otelin adını hatırlamıyorum taksimdeki en eski otellerden biri. yabancı bir ismi vardı. eski roma yapılarını andıran bir yapısı vardı. taştan yapılmış. içi yeni restore edilmişti.. geçen yıl bir tv programında izlemiştim..

başbakanı sevenler de çok sevmeyenler de.

Atatürk ile birini mi kıyas ediyorsun.

Pera palastır senin otel galiba. Pera palasa gitmedim. Dolmabahçe sarayına git. Ortamı daha güzel korumuşlar.
http://www.youtube.com/watch?v=DlFjAOiIj9s
seyret bakalım bahsettiğin yeri.

Atatürkün kaldığı evler diye performans ödevi veren öğretmen 25 sayfa çıktıyı eline alınca yan çizip yakın çevrede kaldığı evler diye ödevi değiştirdi. Bunu sağlayan yalaka sermaye değildi. Bu duruma gelmesini sağlayan kendi halkının sevgisidir.

Bundan 500 sene sonra torunlarımız Atasını bilecek. Anıtkabir Fatih Sultan Mehmetin türbesi gibi duaların okunduğu bi yer halini alacak. Makası kullanan kişide tarih kitaplarında kendine yer bulacaktır. Ama sadece yer bulacaktır.

BBNET
Geri