wanagot' Alıntı:kravat dinen sakıncalı olsaydı onu da kaldırırlardı hocam
wanagot' Alıntı:kravat dinen sakıncalı olsaydı onu da kaldırırlardı hocam
dorian' Alıntı:Erkek öğretmene serbest kıyafet uygulamasına karşıyım;
NEDEN?
Ben öğrenci olsam kot pantolon giyeni değil, holding patronu gibi takım elbise giyen hocama saygı gösteririm.
Bir karış sakalı olanı değil, temiz, yüzü açık saçı başı taralı, kendi temizliğine özen göstereni kendime daha yakın hissederim.
Baskılı tshirt ile okula geleni değil, ne giydiğine dikkat edenin sözünü dinlerim.
böyle diyorsunuz da ben bir sınıf öğretmeniyim yeri geliyor sınıfta zıplıyoruz yeri geliyor bahçe de koşturmaca oynuyoruz çocukla çocuk oluyor ve bunları yaparken takım elbise içinde rahat hareket edemiyoruz. Ayrıca bayanlar çarşı pazara gider gibi gelirken ben neden düğüne gider gibi geleyim..dorian' Alıntı:Erkek öğretmene serbest kıyafet uygulamasına karşıyım;
NEDEN?
Ben öğrenci olsam kot pantolon giyeni değil, holding patronu gibi takım elbise giyen hocama saygı gösteririm.
Bir karış sakalı olanı değil, temiz, yüzü açık saçı başı taralı, kendi temizliğine özen göstereni kendime daha yakın hissederim.
Baskılı tshirt ile okula geleni değil, ne giydiğine dikkat edenin sözünü dinlerim.