Erzurum Formatörlük Başvurusu?

Kodla Büyü
Ankara bugün görevlendirmeyi yaptı. ....YOZGAT FORMATÖRLÜK YAPILDI...... daha kaç tane il görevlendirdi. tarih 12/09/2012 Erzurum kasıtlı veya korkaklıktan yapamıyor. Sizi tebrik ederim ERZURUM MEM

Arkadaşlar Erzurumda formatör öğretmenlerden sorumlu mem de bilgisayar hizmetlerinde çalışan Baki YİĞİT var onun telefonu vardı bende kaybettim ben ilçedeyim imkanı olan ona sorabilir mi?? o bilir formatörlük olacakmı yani olması lazım ankarada da olmuşsa!!

Arkadaşlar boşuna yorulmayın Hasan GEDİK'e sordurduk aynen şunu demiş : Hiç bir yerde formatörlük yapılmamış, herkes yalan söylüyor, Ankara, İstanbul ve diğer iller yalancıktan görevlendirme yapmışlar. YAZI YAZMIŞ VE SONUCUNU BEKLİYORMUŞ. Sizce kim yalan söylüyor

geçen hafta hanifi aksakal, şelçuk kurt ve ben (Fahrettin YILDIZ) hasan gedik'in yanına gittik. Ben riske giremem diyor. Başka iller neye göre formatörlüğü verdiler bilmiyorum. Biz bakanlığa yazı yazdık. Onlardan cevap bekliyoruz diyor. Baki Yiğit'e gelince bizim arkadaşlardan bazıları sormuş "ben ilgilenmiyorum artık" demiş. Hocam bakın ben kendimi azda olsa kurtardım. 20 saat bt dersi seçildi. Okul müdür yardımcılığa vekalete bakacam yazını cevabı bir iki güne gelir. Ben ortada dönen pis oyundan rahatsızım.
Adamlar büyük lokma derdide, biz formatörlükle uğraşıyoruz. Burdan ilan ediyorum. fatih projesinde görevliler listesini neye göre seçtiniz neden ilan edilmedi. listede ismi olmamasına rağmen " deniz belir " isimli kişi nasıl görev alıyor.
Arkadaşlar kusura bakmayında o kdaar pasifsiniz ki. Biz böyle devam ettikçe sırtımıza semer vuran çok olur....
SAYGILARIMLA....

Baki Yiğit Eğitici formatörlükten istifa mı etmiş! ben ilgilenmiyorum ne demek. Şu anda bizim görevlendirme ile uğraşmak işine gelmiyor. Fatih projesi kurslarından para kazanmak varken adam zahmet edip birde bizimle mi uğraşsın! İdda ediyorum Hasan GEDİK'i bu duruma getiren de Baki YİĞİT'dir. En azından il milli eğitim müdürüne olayı aktarabilirdi. Ankara kanunlardan anlamaz, istanbul yanlış yapar Adana , Trabzon ve daha kaç il yanlış yapıyor, Erzurum doğurusunu biliyor, helal olsun. Hasan Gedik kendisini riske atmak istemiyormuş. Hasan GEDİK oturduğun koltuğun hakkını ver

ya allah aşkına bir araya gelelim. Sizin bilmediğiniz şeylerde var. Bana yürekli insan lazım. Haksızlığa göz yunmayacak delikanlı adam lazım. Bir gün belirleyip bir araya gelelim. İştişare edelim. gerekirse sendikaları araya sokalım gerekirse tüm bt öğretmenlerini arayalım.
Ama kendi kendimize konuşmayalım. Bana ulaşmak isteyenler fahrettinyildiz19@hotmail.com
veya haşim işcan i.ö.o, telefonumu da yazacam da doğru olmaz.

Gayri gerisi sizin bileceğiniz şey.... Cevap gelmezse ben bir şekilde kurtarırım kendimi...

Arkadaşlar az önce il formatörüyle görüştüm bizde haber bekliyoruz dedi.. diğer illerin yaptığını söyledim o da genelgeler 2009 da yayınlanmış onlar pek bağlayıcı olmayabilir bakanlıktan haber bekliyoruz şube müdürü ile görüşmüş sabah bakanlık haber etsin toplanıp 1 hafta da onaylarız dedi..

Hakan25' Alıntı:
Okul Formatör Başvurusu Alan İller
Ankara
İstanbul
Niğde
Uşak
Adıyaman
Aydın
Malatya
Samsun
Sivas
Trabzon
Bitlis
Aksaray
Zonguldak
Gaziantep
Kastamonu
Bayburt
Tokat
Yozgat
Aydın
Hatay
Tekirdağ
Sakarya
Zongulda
Nevşehir
Malatya
Kahramanmaraş
Kırıkkale
Yalova
Van
Çorum
Tekirdağ
Çankırı
Denizli
Şırnak
Diyarbakır
Bu listeyi gören Erzurum ne zaman harekete geçecek

Şuan saat sabahım 6 sı ve beni uyku tutmuyor. Neden biliyormusunuz arkadaşlar.
Öncelikle baki Beyden özür diliyorum. Sonra beni gaza getirip arkamda durmayan ve laf taşıyan değerli arkadaşlarıma da teşekkür ederim.
unutmayın müdür yrd. vekaleten bakan birisinin formatörlüğe ihtiyacı yoktu. Ben sizin hakkınızı savunmak için mücadele verdim. Siz de en doğrusunu yaptınız.
Sayenizde insanlıktan ve çalıştığım camiadan iğrenmeye başladım.
Şu an o kdar doluyum ki ama bende siyasi olacam ve birşey yazmıyorum neden özür dilediğimi ve neden tşk ettiğimi söylemeyecem.
KİM HAKKIMA GİRMİŞSE ONU ALLAHA HAVALE EDİYOR. bu meseleyi bir daha açmamak üzere burda kapatıyorum...
HEPİNİZE SAYGILARIMLA

2 gün önce fy25 kul_adlı adlı arkadaşımızla ile birkaç bt öğretmeni meslektaşlarımızla birlikte il formatörümüzün yanına gittik.sağolsunlar bizleri sabırla dinlediler.neler yapılabilir bunların üzerinde tartışıldı.fy25 adlı arkadaşımızında yanlış anlaşıldığı veya yanlış anlatıldığını farkettik.saygılarımla.

Geri