:+1:phpcoder' Alıntı:2002 yılında esef in müfredatı tamamen bilgisayar müh. müfredatına paralel şekilde yeniden revize edilmiştir ve YÖK tarafından mezunlarına teknik öğretmen olduğuna dair resmi yazı verilmektedir. Şuan meslek liselerinde ki tüm esef mezunu arkadaşlar teknik öğretmen olarak çalışmaktadırlar. neye göre giremez konuşuyorsunuz bilmiyorum.
ferdi' Alıntı:ESEF mezunları giremez
zzeytinci' Alıntı:İşte kapı gibi belge. Ben parayı yatırdım. Yarın falan da başvurumu yaparım. Rakiplerinin artmamasını isteyen TEF li arkadaşların ayıp ettiğini düşünüyorum.
Aynen O belgeden bizdede var.. Meslek lisesindeyim.. ve teknik öğretmenim.. dolayısıyla bizde başvuracağız...phpcoder' Alıntı:zzeytinci' Alıntı:İşte kapı gibi belge. Ben parayı yatırdım. Yarın falan da başvurumu yaparım. Rakiplerinin artmamasını isteyen TEF li arkadaşların ayıp ettiğini düşünüyorum.
:+1:
SHİFT+DEL' Alıntı:Aynen O belgeden bizdede var.. Meslek lisesindeyim.. ve teknik öğretmenim.. dolayısıyla bizde başvuracağız...phpcoder' Alıntı:zzeytinci' Alıntı:İşte kapı gibi belge. Ben parayı yatırdım. Yarın falan da başvurumu yaparım. Rakiplerinin artmamasını isteyen TEF li arkadaşların ayıp ettiğini düşünüyorum.
:+1: