Fotoğraflar çok fazla değilse drive'a atıp , tablete format + yeni rom yükleyebilirsiniz. Ben öğretmen arkadaşım için bu yolu denedim. Daha pratik yol varsa ve paylaşılırsa memnun olurum.e tab 5 i verileri fotoğrafları silmeden nasıl bilgisayara bağlarım geliştirici seçenekleri açılmıyor .geliştiricisiniz diyor ama malesef
Hocam bu çok işime yaradı. Teşekkür ederim.Arkadaşlar ben burdaki 5.1 sürümü yükledim ve herhangi bir sorun yaşamadım. Canlı dersede katıldık.
Hocam varsa orijinal kablosu ile bağlayın bilgisayara. 4 kablo denedim, ancak oldu.hocalarım etab 5 e rom yüklemek istiyorum ancak bilgisayar görmüyor tableti. aygıt yöneticisinde de gözükmüyor. bir çok yöntem denedim yardımcı olacak varsa çok sevinirim.
hocam sarj oluyor ama aygıt yöneticisinde gözükmüyor.Hocam varsa orijinal kablosu ile bağlayın bilgisayara. 4 kablo denedim, ancak oldu.
Birde arkadaş download işlemini başlattıktan sonra açma tuşuna uzun bastım yükleme öyle başladı demişti. Bilginiz olsun.
Hocam win10 yüklü bilgisayara bağlayın kapalı olarak.hocalarım etab 5 e rom yüklemek istiyorum ancak bilgisayar görmüyor tableti. aygıt yöneticisinde de gözükmüyor. bir çok yöntem denedim yardımcı olacak varsa çok sevinirim.
bende Lollipop 5.1 sürüm kurulu. Şarz sorunu yaşıyorum. 100 yüz şarz oldu deyince ancak 100/40 şarz oluyor
Kurmadan önce herhangi bir sıkıntı yoktu.
TABLET KURULUMU SONRASI YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER. Tabletiniz kurulduktan sonra tabletinizi açma tuşuna basarak açınız. İlk açılışta biraz uzun süren bir beklemeden sonra tabletiniz ayarlarını yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz. Kurulumda standart android açılış ayarları yapılmaktadır. Açılış yapıldıktan sonra pil göstergesi ilk açılışta hatalı gösteriyor. Bunu düzelmek için aşağıdaki adımları takip ediniz. 1. Ayarlar – Tablet Hakkında bölümüne giderek “Derleme Numarası” yazan yerin üzerine 7 defa tıklayarak “Artık siz bir geliştiricisiniz” mesajını alınız. 2. Ayarlar – Geliştirici Seçenekleri bölümüne giderek “USB hata ayıklaması” bölümünün seçili işaretini kaldırınız. Ardından tekrar işaretleyiniz. 3. Bu işlemleri yaptıktan sonra tabletinizi kapatıp açınız
bunu bir dener misiniz?
Bende de var aynı sorun hocam. 5.1 den kaynaklı kaynaklıDün yükledim 5.1i herhangi bir sorun yaşamadım.
Bugün ise şarj problemi var. Cihaz kapalıyken şarj oluyor ama açıkken olmuyor. Böyle bir durumla karşılaşan veya çözüm hakkında bilgisi olan var mı?