Yukarıda verilen şifreleri denedim fakat Etap Yetkili şifresi yanlış (ya da bizim okulumuzdaki tahta ile uyumlu değil) acaba sizdeki farklı ise 745822@meb.k12.tr adresine yollayabilir misiniz? Teşekkürler.Bu ne saçmalıktır, anlamıyorum. Parolaları ben de biliyorum, paylaşıyor muyum? Kurumsal eposta ile istenilmesini boşuna mı düşünmüşler? Madem paylaşıyorsun, kredi kartının tüm bilgilerini paylaşıver de biz de istifade edelim. Aynı şey nasıl olsa
Ne şifreymiş arkadaş!
Bunun başka bir yöntemi yok mu? Şifresiz kurulup, kuran kişi sonra kendi şifre koyamıyor mu?
Bilmediğim için soruyorum, yanlış anlaşılmasın.
İnternette pek çok yerde şifreyi gördüm. Sanırım en iyisi bu şifreyi hemen değiştirmek olacak. Teşekkürler hocamşifreyi aldıktan sonra
konsolda
sudo passwd etapadmin <emter> (mevcut şifreyi girersiniz sonra yeni şifre yeni şifre)
diyerek istediğiniz şifreyi koyabilirsiniz
Gönderdim sayın hocam726014@meb. k12. tr arçelik akıllı tahta etapadmin şifresini gönderebilir misiniz?
Size de gönderdim sayın hocam. Açıklamaları lütfen dikkatli okuyunuz.Etap Yetkili etapadmin ve ogrenci olmak üzere 2 farklı kullanıcıya sahip olan versiyonun şifreleri elinizde mevcut mudur?
mail: yahyalifatihimamhatip@gmail.com
Ben de alabilir miyim lütfen.
pinarogrt07@gmail.com
Merhaba, ben de rica edebilir miyim şifreleri? sultangaziataturkmtal@gmail.com