tcoalngsau' Alıntı:umarım bu sefer meb hattından indirme sorunu olmaz yarın deniyecem..tşkler
tcoalngsau' Alıntı:Evet indiren birileri meb hattından indirebileceğimiz bir şekilde upload ederse bizlerde faydalanırız.Teşekkürler şimdiden
Aynen hocam ben dün okulda hazırlayıp 4. sıradaki seçenek ile kurdum.mebbis' Alıntı:Arkadaşlar bu imajları usb belleğe atarken bellek hazırlama programında yine 4. sıradaki linux iso order seçeneği ilemi atacağız.
Hocam buna başlamadan önce windows 8'in lisanslarını alıp bunu kurduktan sonra lisanslama işlemini sıkıntısız yaparsınız.Veli33' Alıntı:hocam benim tahtalarda win 8 yuklu , v4 tum olanı indirip kursam direk lisans sorunu cıkar mı ? Çıkarsa gazi hocamın hazırlamış olduğunu kuracağım. Diğer türlü tahtaları lisanslamak çok vakit alıyor
engelliydi. şimdi ;bilisimci61' Alıntı:arkadaşlar nasıl meb engeline takıldınız ben anlamadım, Mersin Btr nin sitesinden okulda gayette rahat bir şekilde indirdim, meb engeli yokki
tek kullanıcılı hocam q klavye i harfini yazıyor.bahhele' Alıntı:Tek kullanıcılı yönetici hesaplı mı bu peki? kuranlar söyleyebilirmi? ve q klavyesi "i" harfini yazıyormu?
bendeki imajların hepsinde q klavyelerde sıkıntı var
ve bilmediğim bi sürü program yüklenmiş ne işe yarıyor yahu bunlar?
Maxthon
CCCP
Audacity
Aomei backuper
Attribute changer
Sanroke
v.s.... :mrgreen:
fiber bağlı belki ondan bilemedim bendevolkantb' Alıntı:ben okuldan indirebiliyorum idm ile indirdim şimdi denedim yine iniyor acaba sizin okullarda mı sorun var
Ayıptır söylemesi biz de eski meb bağlantısıyla yavaş yavaş da olsa imaj da indiriyoruz hotmaile de giriyoruz. :wink:sumunu' Alıntı:söylemesi ayıp bizde hotmail de gitti. (fiber)
oh valla fiber süper 100Mbit.
e-posta gönderemiyorsun ama olsun.