farketmez.ama ben ventoy kullanıyorum.Tek flash bellekte topluyorum tüm isoları.tavsiye ederim.hocam elinize emeğinize sağlık. USB kurulumu hangi programla yaptınız? Fark eder mi?
teşekkürler hocamfarketmez.ama ben ventoy kullanıyorum.Tek flash bellekte topluyorum tüm isoları.tavsiye ederim.
Hocam imaj kullanışlı. Yükleme süresi çok kısa. Boot menüsünde hangi kısım c format seçeneği? Onu göremedim. Birde sınıfın birinde dokunmatik klavye bozuldu. Bir türlü klavyeyi yeniden başlatamadım. Bu yüzden yeniden imaj yüklemek zorunda kaldım.Arkadaşlar tekrardan hatırlatmak isterim.vrensel imaj C ve tam format olmak üzere iki şekide de yüklenir.Fakat ilk yüklemeler tam format olmalı.Bundan dolayı da D bölümü de silinir.Yedek almadan imajı yüklemeyin!!!
Rica ederim hocam bekliyorum paylaşımınızı. Elinize sağlıkhocam evrensel imaj tahtalar için yapmadım.Onu bilgisayar için ya da siz eğer imaj yapmak isterseniz driver yükler kullanırsınız diye yaptım.Karışıklı olmuş sanırım.Ben asıl tahtalara yükleyeceğiniz imajın linkini yeniden atayım.
https://drive.google.com/file/d/1v8FqcFs-HE0imVmpquOr57g6lQKt9o5O/view?usp=sharing
bu tam format. şu an c ve tam format imajı drive atıyorum.Sizinle paylaşırım. kusura bakmayın hocam zaman kaybı için .sanırım tam açıklayamamışım.