Hdmi girişi var arka tarafa doğru iyi bakınca görebilirsiniz. Bağlantıyı yaptıktan sonra kumanda üzerinden veya ön panelden hdmi girişini seçip uydu alıcısının görüntüsünü aktarabilirsiniz.yalcinsozen' Alıntı:Akıllıca bir iş yapmışsınız bence de öğretmenim. Öğretmenlerimize söyledim, hemen bizde yapabilir miyiz dediler ET'de hdmi girişi mevcut değil. Bu uydu cihazını ne şekilde bağladınız acaba? Bizim öğretmenlerimiz de internet üzerinden açılabilen TV kanallarını izlemeye çalışıyorlar. Yardımcı olabilirseniz sevinirim...
yataylimit' Alıntı:Vallaha yaptık :+1:
Öğretmenler odasındaki tahtaya Neta 6400 HD uydu alıcı bağladım. Bir de çanak taktırdık, babalar gibi 65" televizyon oldu.
Kumandadan uyduyu açıp kapattıktan sonra, tahtayı da açma tuşunun yanındaki Kaynak tuşuyla açıp kapatıyoruz.
Öğretmen arkadaşlar televizyon isteyip duruyordu, bunu görünce çok şaşırdılar :++:
Öğretmenim bizim ET'ler 2. Faz. Acaba ondan mıdır bilmiyorum ama, hdmi girişi görünmüyor :cry:Hdmi girişi var arka tarafa doğru iyi bakınca görebilirsiniz. Bağlantıyı yaptıktan sonra kumanda üzerinden veya ön panelden hdmi girişini seçip uydu alıcısının görüntüsünü aktarabilirsiniz.
ayna ile arka tarafa doğru bakarsanız görebilirsiniz öğretmenim.yalcinsozen' Alıntı:Öğretmenim bizim ET'ler 2. Faz. Acaba ondan mıdır bilmiyorum ama, hdmi girişi görünmüyor :cry:Hdmi girişi var arka tarafa doğru iyi bakınca görebilirsiniz. Bağlantıyı yaptıktan sonra kumanda üzerinden veya ön panelden hdmi girişini seçip uydu alıcısının görüntüsünü aktarabilirsiniz.
cyln' Alıntı:yarın bigün bizim bilgisayar öğretmeni kral yaw gibi pohpohlayanlar en ufak sıkıntıda bi geldik baktık hoca öyle yapmış haberimiz yok derler...