fatih-etkilesimli-tahta-f279/netsupport-protect-sifre-degistirme-islemi-t108813.htmlbogualp' Alıntı:arkadaşlar bu imajı kurdum makinelere yalnız öğretmenlerin ders içerikleri oluyor yayın evleri gönderiyor flash bellekle coşku yayınları falan bunların exe dosyalarını kurmam lazım kuramıyorum netspportproject cıkıyor detactive şifresi denedim internetten bulup olmadı birde tahtaları nasıl adminstrator olarak açıcaz bilgi verirseniz sevinirim iyi calısmalar
burak17' Alıntı:vestelin vermiş olduğu faz1 imajı sadece C yi mi sıfırlıyor yoksa bütün sürücüleri mi?
burak17' Alıntı:burak17' Alıntı:vestelin vermiş olduğu faz1 imajı sadece C yi mi sıfırlıyor yoksa bütün sürücüleri mi?
Arkadaşlar bilgisi olan yok mu ?
Suicide' Alıntı:burak17' Alıntı:burak17' Alıntı:vestelin vermiş olduğu faz1 imajı sadece C yi mi sıfırlıyor yoksa bütün sürücüleri mi?
Arkadaşlar bilgisi olan yok mu ?
her şey sıfırlanıyor diye hatırlıyorum. linux vs. de yeniden kurulmuş oluyor çünkü.
EN kolay yolu acronisle hiç uğraşmadan ve profesyonel bir çözüm olan clonizella kullanarak F7 ileri deyip arkana yaslanmak. ( faz 1 17 dakika faz 2 12dakika ) http://www.eba.gov.tr/haber/1460846132burock_26' Alıntı:Ben daha önce Acronis i hiç kullanmadım şimdi tib uzantılı bir dosya var elimde (internetten indirdim bilişimmerakı sitesinden) bunu nasıl format usbsi yapacağım?
USB yi bootable yapıp tib uzantılı dosyayı usb ye mi atacağım yoksa acronisten backup menüsünden tib dosyasını ve hedef olarak da usb yi mi seçeceğim aklım karıştı :cry: Saçma bir soru olduysa şimdiden özür diliyorum