Etkileşimli Tahtada ekran klavyesi sorunu

Kodla Büyü

madi06

Aktif Üye
Arkadaşlar Etkileşimli Tahtada ekran klavyesi tüm uğraşlarıma rağmen gelmiyor,denetim masası klavye ayarları her yeri kontrol ettim.Tahtada mersin win10 imajı yüklü.Tahtanın kendi dokunmatik klavyesini tekrar nasıl yükleyebilirim veya bu sorunu aşabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.

sorunun nasıl çözüleceği konusunda fikrim yok ama önerim, kullandığınız imajdaki programlar ve sistem tamamen güncelleğini yitirmiş durumda, imzamda yer alan adresteki imajı bi deneyin, elinizdeki imajı aratmaz size.

Son düzenleme:
Ekran klavyesinin otomatik açılmaması sorunu için de :
1-yazma ayarlarından en alttaki seçenek aktif olsun
2-ctrl+alt+f12 yapıp tercihlerden ekran klavyesini aktif edip uygula demeniz gerekiyor.

C:\Windows\System32\osk.exe dosyasının kısayolunu oluşturup klavyeyi açmak için kullanabilirsiniz hocam.

1727091640435.png

Aynı problemi ben de yaşıyorum son güncellemeleri kaldırınca düzeliyor ama tahta sonradan tekrar güncelleyince kendini yine aynı şey oluyor güncellemeleri kapatmanın kalıcı kesin bir yolu var mı acaba bir iki yöntem denedim ama olmuyor

dokunmatik.rar dosyasını denedim ama işe yaramadı, eylül ayında yapılan güncellemelerin hepsini kaldırdım, farklı tahtalarda birkaç tane vardı hangisi işe yaradı not almadım ama hepsini kaldırınca işe yaradı arkadaşlar, klavye düzeldi, haberiniz olsun

Bende aynı sorunu yaşıyorum güncellemeleri kaldırıyorum sorun çözülüyor, güncelleme yaptığında kendiliğinden , tekrar klavye yazmıyor çalışmıyor, bu sorunun kesin bir çözümünü bulan var mı ?

Geri