Etkileşimli Tahtaların Netsport izlenmesi ETİK Mİ?

Kodla Büyü

cilekes_ogrt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okul müdürü benden Etkileşimli TAhtalarda öğrencilerin saçma sapan şeyleri izlememeleri öğretmenlerin filim izletmemeler için Netspurt SChool vb bir program kurmamı istedi, öğrencilerin de öğretmenlerinde yanlışları olabilir onu bir tarafa koyuyorum ama sınıflara kameraların konulmasının yasak olduğunu düşünürsek tahtaların sürekli izlenmesi Etik midir?

İkincisi programı kurdum diyelim öğretmen müdür arasında bir husumet oldu,öğretmen bu müdür bana mobing uyguluyor denilip dava açması durumunda bende suçlu olur muyum? :)

ben bir öğretmen olarak söylüyorum çok mantıklı. Hatta inanın bu hafta bunu düşünüyordum. öğretmenler odasındaki akıllı tahtaya netsupport kuralım ve tüm etkileşimli tahtalar öğretmenler odasından görülsün diye öneride bulunmayı planlıyordum. Çünkü çok fazla suistimal var arkadaşlar çocuk açısından düşünmeli. Ben ne zaman gezsem sınıfları1-2 sınıf çizgi film izliyor. sene sonu izletiyorlardı anladık da daha ilk hafta.. pes dedirtiyorlar.

özetle karar vermek zorundayız bilişimciler olarak, Arkadaşlarımızın mı çocukların tarafı mı :)

tenakuz' Alıntı:
ben bir öğretmen olarak söylüyorum çok mantıklı. Hatta inanın bu hafta bunu düşünüyordum. öğretmenler odasındaki akıllı tahtaya netsupport kuralım ve tüm etkileşimli tahtalar öğretmenler odasından görülsün diye öneride bulunmayı planlıyordum. Çünkü çok fazla suistimal var arkadaşlar çocuk açısından düşünmeli. Ben ne zaman gezsem sınıfları1-2 sınıf çizgi film izliyor. sene sonu izletiyorlardı anladık da daha ilk hafta.. pes dedirtiyorlar.

özetle karar vermek zorundayız bilişimciler olarak, Arkadaşlarımızın mı çocukların tarafı mı :)
:puhaha: :puhaha: tek kelime ile saçmalık..müdür denetleme yapsın mevzuata uygun aksi bir durum varsa gerekli cezayı versin...aksi şekilde bu şekilde gizli kapaklı etik değil.öğretmenlik bir vicdan meselesidir biz öğretmeniz ajan vs değiliz..işimiz öğretmek en iyi bildiğimiz şeyi yapalım..
arkadaşın sorusuna gelince böyle bir sorumluluğa tek başına girmesin müdür öğretmenleri toplasın söylesin erkekçe şu prog şu niyetle kuracam bilginize vs öle gizli kapaklı bide senin üzerinden hiç iyi olmaz kuracağın prog yasalda olmayacak kim kurdu ...ihale sana kalır hocam

Ben 4 yıldır kullanıyorum bu yarz programı. Amacımız anlik duyurular yapmak ve tahtalara istediğimiz zaman sınıflara gitmeden müdahale edilmesi. Olumsuz hiçbir dönüt gelmedi su ana kadar. Tabi herkesin bu programın kuruldugundan haberi vardı.

BBNET
Geri