mexemet
Site Gezgini
Şifreyi buldum açtım ama nasıl kaldıracağımformat atmak en mantıklısı
Şifreyi buldum açtım ama nasıl kaldıracağımformat atmak en mantıklısı
Bu program işe yaramaz güvenlik iyi ama usblerin çoğu görmüyor 10 tane usb denedikten sonra programı kaldırdımŞifreyi buldum açtım ama nasıl kaldıracağım
hocam sisteminiz nedir?1 yıldır ETA 1.7 kullanıyorum. Hiç bir problem yok. Flash ile kullanım için, bu programı tavsiye ederim.
Ücretsiz Akıllı Tahta Kilit Programı
ETA 1.7 Özellikleri: * Usb ile kilit Açma * Pc ve Androidten panoya şifre kopyalama. * Android telefon ile barkod okutarak kilit açma * Android ten bilgisayarı kapatma * Androidte açık kalma süresi eklendi. Süre ilerledikçe kalan zamanı gösterme eklendi. Süre dolduğunda kilitle ve bilgisayarı...www.bilgisayarbilisim.net
Ben önceden kullanıyordum bu sene sorun çıkarmaya başladı büyük ihtimalle güvenlik sorunu olduğu için program deaktif olmaya başladı. Artık e kilit kurdum kullanıyorum sıkıntı yok gayet iyiwin 11 de çalışıyor mu bu program?
E kilit için iki sorum varBen önceden kullanıyordum bu sene sorun çıkarmaya başladı büyük ihtimalle güvenlik sorunu olduğu için program deaktif olmaya başladı. Artık e kilit kurdum kullanıyorum sıkıntı yok gayet iyi
hocam sisteminiz nedir?
Başlangıçta "Bu bilgisayarda Akıllı Kilit Sistemi aktiftir. Mevcut Şifreniz ile Kurulu şifre farklı olduğu için kurulumuz yapamazsınız." hatası aldım ve kuruluma başla butonuna bastığımda herhangi bir degişiklik olmuyor. Mersin 2018 mart imajı yüklü tahtalarımızda , var mı bu sorunla karşılaşan, ilk defa kuruluyor bu tahtalara.