gelişimci' Alıntı:hozgulen' Alıntı:arkadaşlar düğün hazırlıklarıyla uğraşıyorum internette http://www.mobilyaminegolden.com/asp/index.asp sitesini buldum çok değişik ürünler var bilinen markalardan daha şık ve daha uygun burdan alışveriş yapan arkadaş var mı acaba yoksa bilinen markalardan şaşmamak mı lazım fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
bütün mobilyalarımı buradan aldım sahibiyle irtibata geçtik gittik yerinde gördük ilk önce aynen göründüğü gibi hiç bir fark yok özellikle peti oturma grubu harika sadece rengini değiştirdim bi de 3-3-1-1 yaptırdım evime her gelen bayılıyor bu koltuklara
ama adam ii iş yapıyor yani bir çok mağazayla anlaşmış onların ürünlerini nette satışa çıkartmış fakat mobilya mağazalarıyla adamın söylediği fiyatlar biraz farkedebiliyor
bi de tek eksi yanı parayı peşin alması fazla pazarlık da yapmıyor ama mobilyalarımı çokkkk beğeniyorum daha 2012 mobilyalarını alıp nisan fuarında sergilenecek olan ve kimsenn görmedği mobilyaları aldım :mrgreen:
Hocam bizde almayı düşünüyoruz ama inegöle gitme şansımız yok gibi nasıl ürünler kaliteli mi. çok şık duruyorlar ama alsak sıkıntı yaşar mıyız. Birde sitedeki fiyatlar üzerinden indirim yapıyorlar mı?