Yani Aslında kadın dediğin güzel olacak dili oymayacakyuca' Alıntı:Fazla incelemeyin arkadaşlar. El içine çıkacacak kadar tip olsun yeter
taktın mı koluna yakışacak, vurdun mu duvara yapışacak diyosun yani
Yani Aslında kadın dediğin güzel olacak dili oymayacakyuca' Alıntı:Fazla incelemeyin arkadaşlar. El içine çıkacacak kadar tip olsun yeter
uhaha: allahım iyiki açmışlar konuyu hem fikir oluyo hem de eğleniyorussyuca' Alıntı:Fazla incelemeyin arkadaşlar. El içine çıkacacak kadar tip olsun yeter
ronn' Alıntı:yaklaşıyorum kaçıyor, arıyorum havaya giriyor, uzaklaşınca şöle oluyo böle oluyo, vs vs...hocam evlenmeyi düşünen ciddi bakan kız bu tip şeylerin peşine düşmez. Hı evlenmek isteyen cidi düşünen kızlar ne düşünür, ne ister, nasıl buluruz? bilen varsa bana da söylesin
mostwanted' Alıntı:cuma suresi 18 kere :wink:
blume2004' Alıntı:mostwanted' Alıntı:cuma suresi 18 kere :wink:
biraz daha açsana hocam cuma günümü okucaz
sadece kapıyı açık tutmaktan ve Allah'a dua etmekten başka yapacak bişey yok...permanganat' Alıntı:evlenmekte zorlananlar napıyosunuz
üniversitede bunun planını yapanlar vardı meslek lisesine atansam 2kusur benım maaş bide ordan bi bilgisayarcı ayarlasam 2 kusurde onun 5 senede ev araba tamamsolomonte' Alıntı:Artık günümüzde insanlar aileyi manevi değerlerden çok maddiyat üzerine kuruyorlar... İllaki çalışan olacak iki taraf da. O zaman bu beklentilerle eş adayı aranırken çoğu şey görmezlikten geliniyor. Evlendikten sonra da sorunlar başlıyor ve kimisinde boşanmaya gidiyor. Kimisinin de anlaşmalı evlilik gibi oluyor. Maddi şeyler rahatça giderildiği için manievi kısım sorun edilmiyor ve evlilik yürüyor. Bir de bunların dışında kalanlar var; maddi-manevi huzuru,mutluluğu bulanlar ki en şanslı olanlar.
:+1:klebsiella' Alıntı:Bu başlığı görünce içim daraldı