Merhaba arkadaşlar evlılık düşündüğüm kız hükümet yanlısı ben ise sol görüşllüyüm o bilmiyor görüşümü sizce sıkıntı olur mu evlilikte
Evlilik bu ne kadar gizleyeceksiniz kendinizi ki. Açıkça yazmadığınız için farklılıkları bilemiyorum sadece varsayımsal olarak konuşuyorum. Diyelim ki ramazanda kızın ailesinin evine gittiniz ramazanda oruç tutarmış gibi mi yapacaksınız. Tekrar dediğim gibi varsayımsal olarak konuşuyorum. Yoksa benim 5 vakit namaz kılan sol görüşlü tanıdığımda var bi karış eteğiyle hükümet yanlısı olanda.permanganat' Alıntı:Ben çok anlayışlıyımda Kars'ı taraf öğrenırse sıkıntı olur mu o Yüzden görüşümü yansıtmıyorum ailesi vermeyebılır
Hükümet yanlısı olmayan mı var hocam Türkiyede genelde kadınlar sağ görüşe yatkındır. O yüzden fazla seçenek de yok bu gerçeğe göre hareket et.permanganat' Alıntı:Merhaba arkadaşlar evlılık düşündüğüm kız hükümet yanlısı ben ise sol görüşllüyüm o bilmiyor görüşümü sizce sıkıntı olur mu evlilikte
Beni güldürdünüzOZOGUL' Alıntı:Merak ediyorum solcu olmak için namaz kılmamak oruç tutmamak mı lazım? Yada her oruç tutmayan namaz kılmayan solcu mudur? Size göre solculuk bunları yapmamak herhalde
Şu mübarek günde - ayda tebessüm ettirebildiysem sevindimsibilim_ogretmeni' Alıntı:Beni güldürdünüzOZOGUL' Alıntı:Merak ediyorum solcu olmak için namaz kılmamak oruç tutmamak mı lazım? Yada her oruç tutmayan namaz kılmayan solcu mudur? Size göre solculuk bunları yapmamak herhalde
Ben yaşam tarzı bakımından baktım. Tabiki her solcu içki içmez. Her içen de solcu değildir. Ancak benim tanıdığım solcuların %99 u seküler yaşıyor. Bir kere içki içmek sağlığa zararlı. Buna dikkat eden içmez zaten. Ancak bir solcunun yaşam tarsı ile muhafazakarın yaşam tarzı aynı olmayabilir.
Sol kavramı ne zaman çıktı ve neden çıktı. Solcudan solcuya fark var. Sosyalisti var, ateisti var. komunisti var, gelenekçi solcular var.
Kısaca ben bazı olası uyumsuzluklardan bahsetmek istedim. Evlenmeyi düşünen arkadaş belki zaten içmiyordur. Ramazanda da oruç tutuyorsa sıkıntı olmaz.
uhaha:adalim' Alıntı:Hiç sorun olmaz dostum. Nasılsa 3 ay sonra sende sağ görüşlü olacaksın )
COBOL' Alıntı:Kesinlikle olmaz.
Benim ailem ve tanıdığım komşum olan birçok eş, rengârenk bir Mozaik gibi.Kimse fanatik değil, buna inan.
Hepimiz bu toprağın insanıyız.
COBOL' Alıntı:Paradiso
2 yılmı dedin
25 yıl oldu, bak hiç sorun olmadı.Birbirimizle ne tatlı kavgalar ederdik.Şimdi ise hayat monotonlaştı.Ne o beni değiştirebildi, nede ben onu.
Çocuklar ise orta yolcu oldular.Gerçi şimdiki gençlikte, hepsi face çi.Boşver işte yıllar gelip geçti. Dede olmak istiyoruz.Oğlumuz da 23 ü devirdi, çekingenmidir nedir? Henüz erken diyor.
ilk bilişimci dede olarak tarihe geçersin yakında☺COBOL' Alıntı:Paradiso
2 yılmı dedin
25 yıl oldu, bak hiç sorun olmadı.Birbirimizle ne tatlı kavgalar ederdik.Şimdi ise hayat monotonlaştı.Ne o beni değiştirebildi, nede ben onu.
Çocuklar ise orta yolcu oldular.Gerçi şimdiki gençlikte, hepsi face çi.Boşver işte yıllar gelip geçti. Dede olmak istiyoruz.Oğlumuz da 23 ü devirdi, çekingenmidir nedir? Henüz erken diyor.
mnn' Alıntı:salla hocam... bu dünyada tek o vatandaş mı kaldı da kem küm ediyorsun.. tecrübeyle sabit görüş farklılığı çok problem olur... olanda çocuğuna olur..
renkle siyasi görüş aynı şey mi ya. siyasi görüş ve duruş çok önemlidir.adalim' Alıntı:mnn' Alıntı:salla hocam... bu dünyada tek o vatandaş mı kaldı da kem küm ediyorsun.. tecrübeyle sabit görüş farklılığı çok problem olur... olanda çocuğuna olur..
Senin aşktan haberin yok hocam.
Bir siyasi partiye oy vermiş diye; bu aynen şuna benzer: Bu kız pembe rengi çok sevdiği için kıyafetlerini pembe seçiyor. Oysa ben laciverti seviyorum. Kız tvde film izlemeyi çok seviyor ben ise haber izlemeyi seviyorum.
SONUÇ
Boş ver hocam başka kız mı kalmadı. Öylemi?
Saçmalamayın Allah aşkına..