Arkadaşlar evlilik programına çıkacak gerçek hafta sizce öğretmen açısından sakıncası var mı yani devlet memurluğuna bize zarar gelir mi cikabiliyormuyuz
Ben o programlari ciddiye almıyorum ama benim arkadasim evlendi orda evet yokluk sen sanırsam evlisin tuzun kurukaracam' Alıntı:o programları ciddiye alıpta evlenmeyi düşünen bir kişi yokluk adama her şeyi yaptırıyormuş.
İsmini söylese sana selam gonderim bilisimcilerin sıkıntıları varsa ordadile getireyimcilekes_ogrt' Alıntı:normalde hiç seyretmen bir öğretmen çıkmış dediklerinde artık aklıma sen gelirsin hocam
her şeyin hayırlısı
İğrenç biri o kimseye çıkmıyacam talip çıkarsa artıkfaruk8542' Alıntı:hanifeye mi
Ne alaka şimdi evlenmrk suç mu sence ister tv da ararım ister görücü usulü giderim sen sanki her gün 100 tane kız arkandan koşuyormuş gibi konuşuyorsunMisugi' Alıntı:Allah bu kadar çaresiz bırakmasın insanı.
Hayat monoton action lazımfatisah' Alıntı:"Deli mi kovaladı" diye sorarlar adama.
hocam hangi kanala çıkıyorsun? destek için izleyelim baripermanganat' Alıntı:Hayat monoton action lazımfatisah' Alıntı:"Deli mi kovaladı" diye sorarlar adama.
Bende evlenmek için evlenmek istemiyorum severek evlenmek güzeli yoksa dün birinden ayrıldım yapamicam dedim sevemiyorum sikinti büyük ağa sevmeden olmuyor bendehastasıyız dede' Alıntı:valla ben seda sayanı izliyorum orayı tavsiye ederim. bir anaokulu öğretmeni çıktı bugün sedat diye birine talip oldu, bence orada kafana göre birini bulma ihtimalin daha yüksek, hayatı akışına bırakırsan mecbur evlenmek için evleniyorsun.
Valla Zuhal topal yada seda sayanctrl+alt+delete' Alıntı:hocam hangi kanala çıkıyorsun? destek için izleyelim baripermanganat' Alıntı:Hayat monoton action lazımfatisah' Alıntı:"Deli mi kovaladı" diye sorarlar adama.
yayına çıkmadan burada yazarsın artıkpermanganat' Alıntı:Valla Zuhal topal yada seda sayanctrl+alt+delete' Alıntı:hocam hangi kanala çıkıyorsun? destek için izleyelim baripermanganat' Alıntı:Hayat monoton action lazımfatisah' Alıntı:"Deli mi kovaladı" diye sorarlar adama.
Hocam hayırlısı ama keşke TV'lerde gerçek kimliğini yansitsalarctrl+alt+delete' Alıntı:yayına çıkmadan burada yazarsın artıkpermanganat' Alıntı:Valla Zuhal topal yada seda sayanctrl+alt+delete' Alıntı:hocam hangi kanala çıkıyorsun? destek için izleyelim baripermanganat' Alıntı:Hayat monoton action lazımfatisah' Alıntı:"Deli mi kovaladı" diye sorarlar adama.
Konu başlığını okursanız, görürsünüz hocam. :roll:aynenbadi' Alıntı:çıkmaktaki amacın nedir?
permanganat' Alıntı:Ben o programlari ciddiye almıyorum ama benim arkadasim evlendi orda evet yokluk sen sanırsam evlisin tuzun kurukaracam' Alıntı:o programları ciddiye alıpta evlenmeyi düşünen bir kişi yokluk adama her şeyi yaptırıyormuş.
Yaz bunu kenara.Evlilik programimi olur okuldan mi olur biriyle evlenirsen adam ne kadar hakli dersin.eflak' Alıntı:hocam,tecrübeye inanıyorsan,bence hiç evlenme.
ben evlendiğime pişmanım.bugünkü aklım olsa evlenmezdim.
bu kadar kısacık bir hayata,bu kadar fedakarlık yapmaya değmez.
sonra çok üzülürsün.
bu arada yaş 37,çocuk 2