Evlilik programına çıkmayı düşünüyorum cikabiliryim

Kodla Büyü

permanganat

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar evlilik programına çıkacak gerçek hafta sizce öğretmen açısından sakıncası var mı yani devlet memurluğuna bize zarar gelir mi cikabiliyormuyuz

o programları ciddiye alıpta evlenmeyi düşünen bir kişi :) yokluk adama her şeyi yaptırıyormuş.

Ben gormedim ama arkadaslar anlatti. Eski mudur yardimcisi cikmis programa. Sorusturma acmislar md. Yrdimciligindan almislar. tabibtam olarak bmiyorum arastirin.

Ama hocam sunuda soyleyeyim bu programlar duzmece. Senaryolar yaziliyor cikanlar oynuyor.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

normalde hiç seyretmen bir öğretmen çıkmış dediklerinde artık aklıma sen gelirsin hocam :)

her şeyin hayırlısı

ay%C3%A7a.jpg

karacam' Alıntı:
o programları ciddiye alıpta evlenmeyi düşünen bir kişi :) yokluk adama her şeyi yaptırıyormuş.
Ben o programlari ciddiye almıyorum ama benim arkadasim evlendi orda evet yokluk sen sanırsam evlisin tuzun kuru :)

cilekes_ogrt' Alıntı:
normalde hiç seyretmen bir öğretmen çıkmış dediklerinde artık aklıma sen gelirsin hocam :)

her şeyin hayırlısı
İsmini söylese sana selam gonderim bilisimcilerin sıkıntıları varsa ordadile getireyim

Misugi' Alıntı:
Allah bu kadar çaresiz bırakmasın insanı. :)
Ne alaka şimdi evlenmrk suç mu sence ister tv da ararım ister görücü usulü giderim sen sanki her gün 100 tane kız arkandan koşuyormuş gibi konuşuyorsun

valla ben seda sayanı izliyorum orayı tavsiye ederim. bir anaokulu öğretmeni çıktı bugün sedat diye birine talip oldu, bence orada kafana göre birini bulma ihtimalin daha yüksek, hayatı akışına bırakırsan mecbur evlenmek için evleniyorsun.

hastasıyız dede' Alıntı:
valla ben seda sayanı izliyorum orayı tavsiye ederim. bir anaokulu öğretmeni çıktı bugün sedat diye birine talip oldu, bence orada kafana göre birini bulma ihtimalin daha yüksek, hayatı akışına bırakırsan mecbur evlenmek için evleniyorsun.
Bende evlenmek için evlenmek istemiyorum severek evlenmek güzeli yoksa dün birinden ayrıldım yapamicam dedim sevemiyorum sikinti büyük ağa sevmeden olmuyor bende

ctrl+alt+delete' Alıntı:
permanganat' Alıntı:
ctrl+alt+delete' Alıntı:
permanganat' Alıntı:
fatisah' Alıntı:
"Deli mi kovaladı" diye sorarlar adama.
Hayat monoton action lazım :)
hocam hangi kanala çıkıyorsun? destek için izleyelim bari :)
Valla Zuhal topal yada seda sayan :)
yayına çıkmadan burada yazarsın artık :)
Hocam hayırlısı ama keşke TV'lerde gerçek kimliğini yansitsalar

Çıktığınız zaman haber verin lütfen, ibret vesikası olarak izleyelim; izlettirelim...

Leylayla mecnun olsan da aşk bitiyor.bir kaç yıl sürüyor en fazla.istisnalarda azda olsa var.boşanma oranları git gide artıyor ve çoğu severek evlenenler.sana omur boyu huzur verecek birini bulursan evlen. Ama bunu tv de yapma.orası tamamen tiyatro.kendine yazık edersin.hemde rezil edersin.o programlarda evlenipde ayrılmayan çift sayısı çok az.onlarda zaten senaryo icabı. kendini strese sokmak istiyorsan kendin bilirsin. :D

akışına bıraktım yaş otuz oldu her geçen gün daha da umursamaz oluyorum evlilik durumunu :)
evlilik fobisi mi oluştu nedir sağolsun evli arkadaşlarım :)

permanganat' Alıntı:
karacam' Alıntı:
Ben o programlari ciddiye almıyorum ama benim arkadasim evlendi orda evet yokluk sen sanırsam evlisin tuzun kuru :)

Belliki maytap geçiyorsun, ciddiye almadığın bir yere hayatının en ciddi kararını almak için gideceksin :lol: sende az değilsin, yedin bbnet i, bizim okulda 3-4 tane bekar var aslında onlarda koca arıyor , yalnız bulaşık bile yıkayabilecek koca adayı arıyorlar :? öyle zorda kalınca falanda değil hayat müşterekmiş, onlarda senin gibi ibretlik.

Adminlere söyleyelim bekarlar için bir bölüm oluştursunlar. Çöpçatan bölümü :)
Oralara çıkıp da pişman olmayın sonra.

Beyler demir tavında dövülür bu mevzuları uzatmayın, hepiniz aslan gibi adamlarsınız, yalnız evli, mutlu, çocuklu biri olarak tek önerim, huzurlu, mutlu ve sağlıklı evlilik istiyorsanız, evlilik öncesi kendinizi olduğunuz gibi gösterin, kasmayın, mutlaka kriterleriniz olsun, birinde bile uyuşmazsanız boşverin gitsin. Anlaşamadığınız tek madde bile ileride büyük probleme yol açar. Hiç unutmam ciddi düşündüğüm birinden yaptığı espri yüzünden ayrılmıştım, nerde trak orda bırak, ha birde seçen sizsiniz unutmayın. Hadi bakalım kolay gelsin.

hocam,tecrübeye inanıyorsan,bence hiç evlenme.
ben evlendiğime pişmanım.bugünkü aklım olsa evlenmezdim.
bu kadar kısacık bir hayata,bu kadar fedakarlık yapmaya değmez.
sonra çok üzülürsün.
bu arada yaş 37,çocuk 2

eflak' Alıntı:
hocam,tecrübeye inanıyorsan,bence hiç evlenme.
ben evlendiğime pişmanım.bugünkü aklım olsa evlenmezdim.
bu kadar kısacık bir hayata,bu kadar fedakarlık yapmaya değmez.
sonra çok üzülürsün.
bu arada yaş 37,çocuk 2
Yaz bunu kenara.Evlilik programimi olur okuldan mi olur biriyle evlenirsen adam ne kadar hakli dersin.

Geri