Evlilik programına çıkmayı düşünüyorum cikabiliryim

Kodla Büyü
amip33' Alıntı:
eflak' Alıntı:
hocam,tecrübeye inanıyorsan,bence hiç evlenme.
ben evlendiğime pişmanım.bugünkü aklım olsa evlenmezdim.
bu kadar kısacık bir hayata,bu kadar fedakarlık yapmaya değmez.
sonra çok üzülürsün.
bu arada yaş 37,çocuk 2
Yaz bunu kenara.Evlilik programimi olur okuldan mi olur biriyle evlenirsen adam ne kadar hakli dersin.
Bence de dersin..

alican44' Alıntı:
amip33' Alıntı:
eflak' Alıntı:
sonra çok üzülürsün.
bu arada yaş 37,çocuk 2
Yaz bunu kenara.Evlilik programimi olur okuldan mi olur biriyle evlenirsen adam ne kadar hakli dersin.
Bence de dersin..

+1

eflak' Alıntı:
sonra çok üzülürsün.
bu arada yaş 37,çocuk 2

Çok haklı

orlin' Alıntı:
eflak' Alıntı:
sonra çok üzülürsün.
bu arada yaş 37,çocuk 2

Çok haklı

bende bi sorun var galiba cümlelerinizi yanlış mı anladım 2 çocuk ve onlara rağmen pişmanlık .

baymakci' Alıntı:
orlin' Alıntı:
eflak' Alıntı:
sonra çok üzülürsün.
bu arada yaş 37,çocuk 2

Çok haklı

bende bi sorun var galiba cümlelerinizi yanlış mı anladım 2 çocuk ve onlara rağmen pişmanlık .
benimde 2 bebem var ve 2 tane daha düşünüyoruz:) pişman değilim evlendiğime herkese tavsiye ederim :)

Evlilikten pişman olanlar sanırım evlilikten önceki dönemi dikkatli geçirmemişler. Allah a şükürler olsun memnunum ve mutluyum, hele veletler onlar tam mutluluk. Hocam evlenmeden önce gözünü dört aç, kriterlerin olsun ama adam gibi, öyle yok çalışan yok çok güzel falan filan değil, karakter ve birazda güzellik önemli tabiki , ruhlar aleminde yaşamıyoruz. Karşı tarafın ailesine çok dikkat et, birde karşı taraftan kız almış olan varsa irtibata geç, o damat her şeyiözetler zaten , çünkü sende yeni kurban olacaksın :lol:

Şaka bir yana, çok dua edin ve Allah tan ne istediğinize dikkat edin. Tüm bbnet bekarlarına hayırlı eşler dilerim.

eflak' Alıntı:
sonra çok üzülürsün.
bu arada yaş 37,çocuk 2

+1

baymakci' Alıntı:
orlin' Alıntı:
eflak' Alıntı:
sonra çok üzülürsün.
bu arada yaş 37,çocuk 2

Çok haklı

Ben arkadaşı iyi anladım.çocuk mutluluk demek ama eşinle mutlu olmayınca cocugada yazık oluyo.eve giderken hem koşarak gitmek istiyorsun hemde eve gidesin gelmiyo.diyecen ayrılsın o zamanda yine çocuk engel oluyo.sakal bıyık misali

Re: Ynt: Evlilik programına çıkmayı düşünüyorum cikabiliryim

kondansatör' Alıntı:
Evlenip mutlu olmayanlar boşanin yahu :D

Avukat ve dosya parası kişi başı 5bin
Yeniden evlenirsen, kişi başı en az 50bin
Sıkar biraz :mrgreen:

İkincisinde mutlu olacağını bilirsen para sorun değil.ama oda elinde patlarsa yandın.en iyisi evlenmemek. Bekarlik sultanlıktır. :++:

kondansatör' Alıntı:
Bekarlık sultanlıktır.
diyenler. Boşanın sultan olun.
5 gün lokantadan yersin.
5 gün dürümcüden
Sonra, çorap çıkartırsın tencereden.
Geçtim onların hepsini;
Hiç elinize ütü aldınızmı siz? Perde ütüledinizmi hayatınızda.Boş laf bunlar.
Evlilik güzel, tavsiye ederim.

COBOL' Alıntı:
kondansatör' Alıntı:
Bekarlık sultanlıktır.
5 gün lokantadan yersin.
5 gün dürümcüden
Geçtim onların hepsini;

:+1:

Valla deniyor ya kriterlerin olsun diye işte tüm sorun burda. Kriterler koşullar bitmiyor arkadaşlar onlar uysa başka bişeler çıkarıyorsun. Yani insanlar önce sevmiyor önce seçip sonra sevme yoluna gidiyor. Sipariş verir gibi. Bu yüzden zorlanıyoruz artık evlenmekte iyice yükseldi evlilik yaşı ekonomik özgürlüğüde eline alınca kız yada erkek hiç tahammülü olmuyor

ronn' Alıntı:
Valla deniyor ya kriterlerin olsun diye işte tüm sorun burda. Kriterler koşullar bitmiyor arkadaşlar onlar uysa başka bişeler çıkarıyorsun. Yani insanlar önce sevmiyor önce seçip sonra sevme yoluna gidiyor. Sipariş verir gibi. Bu yüzden zorlanıyoruz artık evlenmekte iyice yükseldi evlilik yaşı ekonomik özgürlüğüde eline alınca kız yada erkek hiç tahammülü olmuyor

Bende önce seviyim diye hala bekliyorum :shock:

Konuyu açan arkadaş da soruyu sormuş çekilmiş aradan :) bekliyoruz kendisini? Düşünceleri neler? Çıkıyor mu çıkmıyor mu? :)

Sevgilim seninle ben sevgiden
Çok ayrı şeyler anlıyoruz
Sen güce bense aşka aşığız
Bu yüzden anlaşamıyoruz.

Demiş şair,karakteri normal bir erkek,karakteri oturmamış arıza hatuna denk geleceğine hiç evlenmesin,ateşle oynamasın.Hobilerine yönelsin,parasını yatırımla değerlendirsin yeter.
Karakteri normal bir hatun,sorumsuz-çul tutmaz bir erkeğe denk geleceğine hiç evlenmesin,ateşle oynamasın.Ailesine yönelsin,hayvan falan beslesin.Evliliği yürütebilenlere maşallah demek gerek.

657 devlet memurları kanuna göre çıkamazssın validen izin alman gerekir. bu tür proğramnlar öğretmenlerin çıkmasıda etik açısından doğru olmaz.

Kürşat_58' Alıntı:
657 devlet memurları kanuna göre çıkamazssın validen izin alman gerekir. bu tür proğramnlar öğretmenlerin çıkmasıda etik açısından doğru olmaz.
Seda' da dün bir bayan öğretmen, bugünde bay öğretmen çıktı :!:
Eğer öğretmen değil iseler sendikalar nerede! öğretmenlik mesleğini ayaklar altına alıyorlar.
Evlenme programlarının sadece adı evlenme olduğu ayyuka çıktı.
Bu iş sürekli gelire dönüşmüş durumda, bkz. evlenme adayı itirafları.
Aday rating getiriyorsa aylık 3 bin - 5 bin alıyor deniyor.
Bana da mantıklı geliyor. Bu insanlar nereden ekmek yiyor, su içiyor ki! Günlerce, aylarca, yıllarca stüdyodan çıkmıyorlar.

bu topic neden bu kadar ilgi çekti acaba? izlemiyorum diyenin bile primetime dan takip ettiği bu tür programlara ilginin fazla olması normal değil mi?

çıkar menfaat makam mevki uğruna her türlü insanlık dışı davranış yapanı, 1 saat ek ders için taklalar atanı, modern çağdaş eğitimden bi haber zihniyeti bin yıl geride olanı etik bulanlar neden bu arkadaşa bu kadar tepki veriyor anlamak zor gerçekten.

COBOL' Alıntı:
kondansatör' Alıntı:
Bekarlık sultanlıktır.
5 gün lokantadan yersin.
5 gün dürümcüden
Geçtim onların hepsini;

herkes kendi işine baksın bence. size ne ya? ister çıkar ister çıkmaz, seni ne bağlar.
bu programlara ben de tahammül edemiyorum ama arkadaş oradan evlenmek istiyorsa size ne? öğretmenlik ayaklar altına alınıyormuş falan filan...

kimsenin başka birinin hayatına karışamayacağını anlayın artık. ha yasal olarak sormuş, varsa yasası onu yazarsın biter. programa çıkacağım, siz ne hissediyorsunuz diye sormamış ki..

Evlilik zor eger tvden nasibin varsa olur. Cok sevmekten ziyade icin biraz isinsin yeter. Kriterlerin mutlaka olsun yani neye katlanamazssin ne seni delirtir bunlar. Bazilari cok sacma kriterler koyuyor onlardan olma. Bizim buralarda deyim vardir insanlar degil aileler evlenir. Bunu iyi ogrendim. Ben seveyim aileleri bir sekilde ikna ederiz olmuyor. Birde anneler cok cabuk hissederler dusuncelerini onemse. Kulturler, aileler birbirine yakin olsun bu cok onemli. Allah kismet ederde evklenirsen Ve mutlaka ailelere birkac saatlik uzaklikta olun evinizin icine cok karismasinlar. Karistirmayin. Evin icinde de iki tarafta biribirine yardimci olursa guzel bir evlilik olur ins. Allah hayirli kismet cijarsin karsina. Cocuktan sonra isler cok artiyor ve bazen insanin sabrini zorluyor. Bu durumda biribirinizi dengelemelisiniz.

Ben cesaret edemezdim tvden sonra herkes evlenmeyi istedigimi tvye ciktigimi bilirdi. Belki surekli bana birilerini bulmaya calisirlardi yada tvye cikti bulamadi derler ne bileyim tvde oturman kalkmanla davranislarinla dalga gecerler ozellikle ogrenciler.

eflak' Alıntı:
sonra çok üzülürsün.
bu arada yaş 37,çocuk 2

hocam hanım sen mı yazdın dedı :D

yaş 37 çocuk 2 (Oğlan, kız)

Babaaa diye kuçağına atılması siliyor herseyi

hocam bır arkadas yazmıs ıl dısına cıkmak ıcın ızın almanız lazım saglık konulu ızın sızı kurtarmaz ve aynı zamanda etık bulmuyorum öğretmen için artık o tıp programlar amacını yansıtmıyor çevrenın ne dusunecegınıde dusunun derım velı gelecek öğrencın gorecek cesaret işi

amip33' Alıntı:
eflak' Alıntı:
sonra çok üzülürsün.
bu arada yaş 37,çocuk 2

Bu iş evlilik programlarıyla olmaz, onlar şov için.
Başta müdür, md.yrd gibi idareciler ile evli arkadaşlardan yardım alınmalı.
Aslında bu onlara bir yükümlülük olsa keşke :?:

Geri