Excelde Hazırlanmış Bir Programı İnternette nasıl yayınlarım

Kodla Büyü
denemedim. iki gündür değişik şeyler deniyorum olmadı. programıda henüz yapmadık, fakat çalışsa yapmayı düşünüyoruz.
mesela ingilizcede öğrenciler bugün hangi kelimeleri öğrendiler, hemen o kelimeleri ve cümleleri kullanarak soru cevap, boşluk doldurma, çoktan seçmeli testler hazırlayıp öğrencilerin daha iyi öğrenmelri için bir program hazırlamak istiyoruz. tabi bunu sürekli yenileyeceğimiz için parça parça öğrencilere vermektense sürekli sitede yenilemek istiyoruz.

Excel dosyalarının doğrudan siteniz üzerinde çalışmasını sağlayamazsınız. Dosyaya doğrudan link vererek, ziyaretçinin dosyayı indirip, kendi bilgisayarında çalıştırması gerekir.
Bahsettiğiniz tarz bir sistem için PHP ya da Asp.Net ile bir script yazmanız gerekir.

3600 ingilizce kelime içeren kendi yazdığım bir flash çalışması belki işinizi görür...

Ufak bi hata varmış giderildi

Ekli dosyalar

bir ara bilgisayar başlangıcına eklemiştim. ilk açılışta karşıma çıkıyordu. cevaplayıp kapatıyodum. hamlamamak için iyi oluyor...

gokhanlafci hocam çalışman gerçekten güzel. işimize yarayacak teşekkürler.
benim yapmak istediğim programa benzer program arıyorum. bulup buradan paylaşırım.

exelden vazgeçtim, peki almanca-testler.rar dosyası yükledim örnek olsun diye.
bunu yükleyebilirmiyim.

ali1971' Alıntı:
exelden vazgeçtim, peki almanca-testler.rar dosyası yükledim örnek olsun diye.
bunu yükleyebilirmiyim.

Hocam bunu gösteremezsiniz maalesef. Ama buraya yüklediğiniz gibi sitenizede ekleyip indirilmesini sağlayabilirsiniz...

BBNET
Geri