..egelim83' Alıntı:Resmi büyük paylaşayım da belki görmedim duymadım demekten vazgeçersiniz...
BİR TEF MEZUNUNUN HAKKINI YİYİYORUM diye hiç düşündünüz mü :?: :?: :?:
..egelim83' Alıntı:Resmi büyük paylaşayım da belki görmedim duymadım demekten vazgeçersiniz...
Hocam kusura bakmayın aşağıdaki konuya hitaben o simgeleri yaptım...hakanotuken' Alıntı:Konuya limon sıktınız
Hocam önce eşitlenelim ondan sonra bu dedikleriniz için her türlü desteği veririm.mygold' Alıntı:1. o ücreti almak Türkiye'de %99 meslek lisesinde mümkün değil. (normal öğretim+açık lise+pansiyon nöbeti)
2. o ücreti alan arkadaşların içinde böteli bir arkadaşımız da var.
3. bu işlerin konusu bu başlık değil. gerçekten ek para kazanmak isteyen öğretmenlerin çabasına katkımız varsa buraya yazalım yoksa lütfen bu konularda yorum yapmayı bırakalım. amaç gelirimizi arttırmaksa bu meslek lisesine atanmak yerine kurs ve btr göreviyle de olabilir. bunun için de mücadele edelim birlikte.
4. açık liseye girip aldığınız ücreti arttırmak kolay ama o dersleri hakkıyla yapmak çok ama çok zor. açık liseden ders almayı bırakan çok sayıda arkadaşım var. ben de almıyorum.
kurs için çaba gösteren arkadaşlara yardımcı olmamız ve birlikte (böte+tef) çaba göstermemiz dileğiyle. herkese sevgiler.
..egelim83' Alıntı:Hocam kusura bakmayın aşağıdaki konuya hitaben o simgeleri yaptım...hakanotuken' Alıntı:Konuya limon sıktınız
meb-atama-ve-yer-degistirme-f133/meslek-liselerine-atanma-hakki-tef-mezunlarinindir-t142436.html
Hocam önce eşitlenelim ondan sonra bu dedikleriniz için her türlü desteği veririm.mygold' Alıntı:1. o ücreti almak Türkiye'de %99 meslek lisesinde mümkün değil. (normal öğretim+açık lise+pansiyon nöbeti)
2. o ücreti alan arkadaşların içinde böteli bir arkadaşımız da var.
3. bu işlerin konusu bu başlık değil. gerçekten ek para kazanmak isteyen öğretmenlerin çabasına katkımız varsa buraya yazalım yoksa lütfen bu konularda yorum yapmayı bırakalım. amaç gelirimizi arttırmaksa bu meslek lisesine atanmak yerine kurs ve btr göreviyle de olabilir. bunun için de mücadele edelim birlikte.
4. açık liseye girip aldığınız ücreti arttırmak kolay ama o dersleri hakkıyla yapmak çok ama çok zor. açık liseden ders almayı bırakan çok sayıda arkadaşım var. ben de almıyorum.
kurs için çaba gösteren arkadaşlara yardımcı olmamız ve birlikte (böte+tef) çaba göstermemiz dileğiyle. herkese sevgiler.
İhtiyaci mi kaliyor? Önceki sayfada ekder ucretlerine baktiniz mi? Hafta sonu 10 saat mesleki acik ogretim lisesi dersleri var... Hafta ici 29 saat ekders... Pansiyonda nobet tutarsa tablo ortada... Bilgisayar sorulari YGS de ve LYS yer almiyor... O nedenle acan yoktur hocam...hakanotuken' Alıntı:Tefliler yetiştirme kursu açamıyor mu?
.egelim83' Alıntı:İhtiyaci mi kaliyor? Önceki sayfada ekder ucretlerine baktiniz mi? Hafta sonu 10 saat mesleki acik ogretim lisesi dersleri var... Hafta ici 29 saat ekders... Pansiyonda nobet tutarsa tablo ortada... Bilgisayar sorulari YGS de ve LYS yer almiyor... O nedenle acan yoktur hocam...hakanotuken' Alıntı:Tefliler yetiştirme kursu açamıyor mu?
zulfikar1985' Alıntı:Seneye BTR'nin tanımı da güncellenip, akşam saatleri ve hafta sonları da okulda bulunurlar derlerse şaşırmam... uhaha: her gün için 1'er saatte ek ders verdiler mi tamamdır... Bizim BTR aşıklarına selam olsun.... :-1:
.zulfikar1985' Alıntı:zulfikar1985' Alıntı:Seneye BTR'nin tanımı da güncellenip, akşam saatleri ve hafta sonları da okulda bulunurlar derlerse şaşırmam... uhaha: her gün için 1'er saatte ek ders verdiler mi tamamdır... Bizim BTR aşıklarına selam olsun.... :-1:
...zulfikar1985' Alıntı:Biz BT Öğretmenleri olarak kendimizi FATİH'e bağımlı hissederek davrandığımız ve küçük düşündüğümüz sürece hiç bir şey değişmeyecek... Hala millet ekders, kurs kaygısında... BTR saçmalığı ile çok yakında resmi olarak teknisyen statüsüne düşeceğiz farkında değiliz... Sözüm meclisten dışarı... Aramızda bazılarının işine geliyor BTR. Belki okulu çok küçük. Belki kendine özel odası var, orada keyfince takılıyor. v.s.... Ve ona dokunmadığı için yılan, alınan para tatlı geliyor. Farkında değil halbuki...
"Winter is coming..." Ve hepimizi üşütecek...
Biz bilmiyoruz ki başkası bilsin... Bizde dersi bırakıp bir BTR çabası varken bize müstehak... İşin acı tarafı o kurslarda tepeleye tepeleye kullandıkları bilişim alt yapısının tamamı "Herbokolog" ların... Yani BTR lerin eline bakacak... Yine yazıyorum... Gün başına 1 er saat ekderste verdiler mi? Ohhh... Bizim BTR sevdalıları dört köşe... Birde hak kazandık diye övünürler...BesSTy' Alıntı:http://www.bedenegitimi.gen.tr/Beden-Egitimi/Destekleme-ve-yetistirme-kursu-yonergesi-degisti-15970.htm
Konuyla alakası var sanırım.. Bir okuyun isterseniz Şu ders kadar kadir kıymetimiz bilinmiyor malesef..
işte hocam bu yazıya göre dersimiz müfredatta ve açabiliriz. başlığı değiştirebilirmiyiz konu çözümlendiğine göre?BesSTy' Alıntı:http://www.bedenegitimi.gen.tr/Beden-Egitimi/Destekleme-ve-yetistirme-kursu-yonergesi-degisti-15970.htm
Konuyla alakası var sanırım.. Bir okuyun isterseniz Şu ders kadar kadir kıymetimiz bilinmiyor malesef..
Güzel yorum.sözbende' Alıntı:yaw arkadaş nasıl bir ülkeye döndük.Daha dün bilim bakanı ilkokullarada kodlama dersi verilecek demedi mi? Valilik nasıl olur da bakanlığın stratejisine ters yazı yayınlar .Yetiştirme kursları en çokta bilgisayar ve yazılım dersleri için lazım.Çünkü derste zaman kısıtlı hemde 30 kişiye birden bu ders verilmez. Verilse de randıman alınmaz mutlaka destekleme kurslarıyla desteklenmesi gerekir.
seventyseven' Alıntı:bence kursa gerek yok.eyleme de gerek yok.
eylem yapıp da devletin çözüm ürettiği hiç bir mesele olmadı bugüne kadar.
samimi olalım onlar teog ve ygs kursları.ücreti arttığı için şimdi mi aklınıza düştü kurs açmak.eski ücret devam etse kurs açarmıydınız çok merak ediyorum?
seventyseven' Alıntı:bence kursa gerek yok.eyleme de gerek yok.
eylem yapıp da devletin çözüm ürettiği hiç bir mesele olmadı bugüne kadar.
samimi olalım onlar teog ve ygs kursları.ücreti arttığı için şimdi mi aklınıza düştü kurs açmak.eski ücret devam etse kurs açarmıydınız çok merak ediyorum?