Ek ders kısmına bakmadım önce ek ders diye düşündüm o sebeple ama ek dersiniz daha az. Mutemede sorun bi netlik kazanması için. Bende 0 görünüyor zira.bu deger kaybı oluşturmayacak mı dediğiniz dogru ise?cunku ekders(aralık) ocakta(09/01/2024)yattı benim.
Uzman öğretmenin, derece kademem 1-2 ve yatan fark 5255 şaka gibi.Bizde yattı. Merak edenler için dosyayı yükledim
Ek ders kısmına bakmadım önce ek ders diye düşündüm o sebeple ama ek dersiniz daha az. Mutemede sorun bi netlik kazanması için. Bende 0 görünüyor zira.
Matrah net maaş değil brütten hesaplanıyorsa bilemem.
Yakında maaşlar geç yatıyor söylemlerini de duyarsak şaşırmayalım. Bundan sonra ödenek istenecekmiş maaşlarda. Ödenek geç gelir, sistemde hata olur vs durumlarını yaşarsak maaşlar aksar diye düşünüyorum.valla bıktım ben bu kocaeliden ek dersi geç yaparlar farkı geç yaparlar Bi maaş zamanında yatıyor
vay halimizeYakında maaşlar geç yatıyor söylemlerini de duyarsak şaşırmayalım. Bundan sonra ödenek istenecekmiş maaşlarda. Ödenek geç gelir, sistemde hata olur vs durumlarını yaşarsak maaşlar aksar diye düşünüyorum.
hocam iban ve hesap bilgilerini de kapatsaydınızBizde yattı. Merak edenler için dosyayı yükledim
Aralık ocak maaş farkı 15 bin . Yarısı 6.500 tl ilginç
ibanın bir zararı olacağını düşünmemiştim, sildim ben de. Gören gördü zaten.hocam iban ve hesap bilgilerini de kapatsaydınız