equilibriumerror1' Alıntı:bu tür zirveler şuanki ruh halimde bana daha çok zırva gibi geliyor, dersimiz kaldırılıyor, dyk dan çıkarılıyor, zirve yapılyor. Bence protesto etmeli ve katılmamalıyız.
esenordelarthe' Alıntı:hacettepe stem fest de bt öğretmenlerinden çok daha fazla alan öğretmeni mobil uygulama robot atölyelerine katıldı, geçen seneki zirveye de bt öğretmenlerinden çok daha fazla diğer alanlardan ilgi vardı. şu an maker hareketi kodlama vb. aldı başını gidiyor, veliler talep etmeye, öğrenciler ilgi göstermeye, yönetim ihtiyaçları karşılama yoluna gitmeye başladı. daha da önemlisi özelde herkes bu işten ekmek yemeğe başladı. iki haftası 900 tl. olan kurslara bir balın. Alan sahipsiz kalırsa birileri o boşluğu gayet güzel dolduracak su yolunu bulacaktır. ama olması gereken bt öğretmenlerinden hakkıyla yararlanmaktır.
esenordelarthe' Alıntı:yarın sabah ziredeyiz
Hakan hocamın kitabını ben de aldım. Ellerine sağlık gayet başarılı bir çalışma olmuş. Siz hangi oturumlara katılmıştınız hocam? Cumartesi sabah oturumunda pendik1 salonunda BT öğretmenlerinin sorunlarından detaylı bahsedildi. Stem hakkında bakanlığın çalışmalarından bahsedildi. Atölyelere katılma şansım olmadıogretmen006' Alıntı:geçen sene gittim bu sene de gittim fakat çok saçma geldi 5 oturuma katıldım hiçbirisi hoşuma gitmedi tek hoşuma giden şey hakan yandımın kitabını almak kısmet oldu inceledim cidden güzel çalışma
caylakcekirge' Alıntı:Zirve bitti.
Katılabilen arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi?
http://www.eba.gov.tr/haber/1478333572
Vitamin portalı genelde bakanlığın etkinliklerini canlı yayınlıyordu. Onlarla yapılabilirdi.esenordelarthe' Alıntı:zirve canlı verilemez çünkü herhangi bir soruna vb. engel olmak için gecikmeli yayın isteniyor. bildiğim kadarıyla o da zahmetli bir durum? üstelik aynı anda en az 10 yayın gerekli bilmem koordine edilebilir mi fakat canlı yayının harika olacağını düşünüyorum ne çok kişi izler. ayrıca katılanlar da sunumlarına daha bir özenir canlı canlı soru da alınır harika olurdu.
zirveyi çok önemsiyorum arkadaşlar birçok paydaşı bir araya getirme şansı. ama kalitesinin her yıl artması gerekiyor çünkü katılanların da beklentisi yükseliyor.
fatihprojesietz' Alıntı:Merhaba,
Zirve canlı yayını 4 Kasım 2016 Cuma günü uzem.eba.gov.tr üzerinden yayınlanmış ve http://www.eba.gov.tr üzerinden duyurusu yapılmıştır.
Ayrıca bütün sunumların, oturumların ve konuşmacıların yer aldığı videolar kısa bir zaman içinde fatihprojesietz.meb.gov.tr adresinde yayınlanacaktır.
Saygılarımızla,