FATİH Projesi ihalesi sonuçlandı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eko9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ha birde tam tersi birinin doğrusunu söylerken diğerinin doğrusunu söylemek gerekirse birinin yanlışıyla doğrusuyla fatih gibi bir projesi ile eğitim yatırımı varken diğerinin bir projesi bile yok. :mrgreen:
diğer hükümetlerin bu kadar eleştirilmemelerinin nedeni de bu, hiçbirşey yapmadıkları için olmayan şeyi eleştiremiyoruz, bu hükümet eğrisi ile doğrusu ile çok şey yapıyor, bu yüzden eleştrilerin ardı arkası kesilmiyor.

Not: kendim tarafım elbet ama yorumum tarafsızdır. :)

Tanesi 605 TL ye 675 bin tablet+kılıf (550 bin)
Perakende fiyatına toptan alışveriş yapmışlar :=) Bilseydim bende katılırdım ihaleye. Apple a bana 100 bin ipad yolla desen eğitim için fiyat etiketi olmadan dağıtılacak vs çok daha ucuza yollardı.
Anladığım kadarıyla alınan tabletin 4 sene boyunca öğrenci tarafından kullanılacağı varsayılıyor. 2 sene sonra hepsi çöp olacak. Toptan fiyatına tanesi 150 TL den orta seviyenin üstü bir tablet rahat alınırdı diye düşünüyorum.

Elinizi vicdanınıza koyun konuşun, bu kadar şakşakçı olunmaz. Daha önceki yorumlarımda da yazmıştım, etkileşimli tahta olmalı ama en olmalı. Altyapıyı getir, e-içerik hazırla sonra takarsın şunları. Vitrin işini en önce yaptılar. 1 yılı aşkın süredir eskiyen bir servet yatıyor okulumda. Meb yazı gönderiyor kesinlikle kaynak kitap kullanmak yasak diye sonra açın eba'dan aynı yayınların içeriklerini kullanın diyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Yaz tatili boyunca taşeronun taşeronu firma çalıştı hala teslim edilemedi altyapı. Zaten kurcalayınca altından bakanın birinin ortaklığı çıkıyor. Aynı paraya bu yıl tahta alınsaydı ya daha iyileri alınırdı ya da daha fazla. 1 yıl garanti kapsamından vakit de çalındı. İlyas33 hocam meslek lisesi mezunları hep dert yanıyorlar da bir kez olsun ek puan almasaydık meslek yüksek okulu bile kazanamazdık demiyorlar.

ilyas33' Alıntı:
ahmet necdet sezer zamanında cumhurbaşkanlığı 29 ekim resepsiyonunda içkiye akan paralar şimdi buraya akıyor

Hocam bazı şeyleri o kadar abartmamak gerekmez mi... ihaldeki para kadar harcansaydı musluklardan su değil başka içecekler akardı...

Geri