FATİH Projesi Kursu -RİZE 9-13 temmuz giden varm

Kodla Büyü

yusufpb

Seçkin Üye
Seçkin Üye
9-13 temmuz arası Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursu --Rize Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve ASO - ÇAYELİ / RİZE kursuna ilköğretimde formatör olarak resen alındım, acaba benden başka varmı bu kursa gelen?
Ayrıca Rize Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve ASO hakkında bilgisi olan varmıl, eşimle gelmeye düşünüyorum, sıkıntı urmu, kalacak yer açısından? ÇAyelinde seminer alanların tecrübelerine ihtiyacaım var arkadaşlar şimdiden teşekkürler..

Re: FATİH Projesi Kursu -RİZE 9-11 temmuz giden varm

Çayelini önceden arayıp bilgi verin. Güzel yerdir.

bende gidiyorum hocam fakat 9-11 değil 9-13 tarihleri arası diye biliyorum

ben de geliyorum yalnız ilk gün yokum rapor falan almak gerekiyor mu acaba?

Çayeli gidilebilecek en kaliteli hizmet içi eğitim enstitüsü bana göre...

daha önce katılan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa seviniriz

by_katliam' Alıntı:
bende gidiyorum hocam fakat 9-11 değil 9-13 tarihleri arası diye biliyorum
pardon hocam yanlış olmuş, tecrübeleri alabilirmiyiz daha önce gidenler için..
resen için şimdilik ardahan..

listede adım yok :)... bana uyar o tarihlerde tatildeyim zaten...
ama neye göre eleme yaptılar bilemiyorum..

Acaba kılık kıyafet nasıl olur arkadaşlar, serbest olurmu yoksa yönetmenliğe uygunmu giyinmemiz lazım, sizce nasıl olur?

ben memlekte gidicem ordan rizeye geçicem 15 saat yolculuk,bide elimde takım elbise taşıyamam kusura bakmasınlarr...

Bu kurs ile ilgili bana gelen mail. Üslüba dikkat edin. Takdirinize bırakıyorum.
------------------------------------------------------------

Değerli öğretmenler,

Rize Çayeli HİE Entstitüsünde yapılacak olan eğitim onayınız çıkmıştır. Mebbis den kontrol edebilir ve eğer okullarınıza gelmedi ise ilinizden onayı alabilirsiniz.

* Kursiyerlerin yolluk yevmiye ödemeleri sayıştay kararı gereğince kurs bitiminden sonra IBAN numaralarına yatırılmaktadır. Bu nedenle Enstitüdeki konaklama, yemek vb. giderler sizlerden peşin alınacaktır hazırlıklı gelmeniz önemle rica olunur.
* Ayrıca eğitime gelmeden önca eogrenim.meb.gov.tr adresinde kılavuzlar bölümünden Eğitim Modülleri Uygulama kılavuzunu indirip incelemeniz tavsiye edilir.
* İlleriniz tarafından FATİH projesinde okullarınızda ve civar okullardaki eğimlerde eğitmen olarak görevlendirilmek için gönderilmiş bulunmaktasınız ve kurstaki günlük ders saatimiz 8 ders saatidir bu nedenle şimdiden gezi vb. hayalini unutun. Enstitü ye 10 m mesafede çiçekçi var ve 30 m sonra sahil var orada ders saati dışında gezebilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FATİH Projesi Öğretmen Eğitimi Birimi
Rukiye ORMAN (Birim Sorumlusu)
Haldun DURUŞTAY - Erdoğan PETÜK - Necdet SARI
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

akzabat' Alıntı:
Bu kurs ile ilgili bana gelen mail. Üslüba dikkat edin. Takdirinize bırakıyorum.

Değerli öğretmenler,

Rize Çayeli HİE Entstitüsünde yapılacak olan eğitim onayınız çıkmıştır. Mebbis den kontrol edebilir ve eğer okullarınıza gelmedi ise ilinizden onayı alabilirsiniz.

* Kursiyerlerin yolluk yevmiye ödemeleri sayıştay kararı gereğince kurs bitiminden sonra IBAN numaralarına yatırılmaktadır. Bu nedenle Enstitüdeki konaklama, yemek vb. giderler sizlerden peşin alınacaktır hazırlıklı gelmeniz önemle rica olunur.
* Ayrıca eğitime gelmeden önca eogrenim.meb.gov.tr adresinde kılavuzlar bölümünden Eğitim Modülleri Uygulama kılavuzunu indirip incelemeniz tavsiye edilir.
* İlleriniz tarafından FATİH projesinde okullarınızda ve civar okullardaki eğimlerde eğitmen olarak görevlendirilmek için gönderilmiş bulunmaktasınız ve kurstaki günlük ders saatimiz 8 ders saatidir bu nedenle şimdiden gezi vb. hayalini unutun. Enstitü ye 10 m mesafede çiçekçi var ve 30 m sonra sahil var orada ders saati dışında gezebilirsiniz.
gezi vb. hayalini unutun :puhaha: üslub iyiymiş gerçekten.

Ardahan'da görev yapan bir Çayelili olarak aynı kursa 21-25 Mayıs tarihleri arasında Aksaray Hizmetiçi ASO'ya gönderildim. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim şimdi... Çayeli Hizmetiçi harika bir yer ;) memleketim diye demiyorum ama memnun kalırsınız arkadaşlar. Haldun Hoca ve Necdet Hoca ikisi de harika insanlar. Eğlenerek öğreneceksiniz ;) muhakkak gidin... Gezi olayına gelince nerde görülmüş gezisiz hizmetiçi ;)

arkadaşlar bende resen alınmışım ama benimki mebiste 9-13 temmuz ankara hizmet içi eğitim ens. diye görünüyor...

Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü - MERKEZE BAĞLI TAŞRA / BAKANLIK

Arkadaşlar burası ankara mı il belirtimemiş.Ayrıca bize konaklama ücreti verilecek mi?

akzabat' Alıntı:

Değerli öğretmenler,

şimdi paramızla mı kalacağız, aydın da parasız kaldık, sonra da yolluk verdiler, böyle birşey olurmu acaba ? yatacak yemek parasını verecekmiyiz?

Aynı tarihlerde ankarada varsa daha iyi olurdu, bende ankaralıyım, rize ye yazmışlar,

arkdaşlar resmi kıyafet zorunlu mu bu sıcak yaz günlerinde yaa :wink: nitekim rizedeki nem miktarı da cabası ..
problem çıkarmazlar dimi..
var mıdır aramızda daha önce çayelinde hie alan?

yusufpb' Alıntı:
Aynı tarihlerde ankarada varsa daha iyi olurdu, bende ankaralıyım, rize ye yazmışlar,

hocam onayı gördüğümde cisco kursundaydım kursu veren hocadan rica ettim ankaraya aldırabilirmiyiz diye bi arkadaşını aradı bakanlık onayı çıkmış birşey yapamayız dedi

Geri