FATİH Projesi Kursu -RİZE 9-13 temmuz giden varm

Kodla Büyü
yusufpb' Alıntı:
9-13 temmuz arası Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursu --Rize Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve ASO - ÇAYELİ / RİZE kursuna ilköğretimde formatör olarak resen alındım, acaba benden başka varmı bu kursa gelen?
Ayrıca Rize Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve ASO hakkında bilgisi olan var mı, eşimle gelmeye düşünüyorum, sıkıntı urmu, kalacak yer açısından? ÇAyelinde seminer alanların tecrübelerine ihtiyacaım var arkadaşlar şimdiden teşekkürler..

Hocam benide resen aldılar kursa. Daha önce orada bir eğitime katılmıştım. sivil geliyorsunuz. Oldukça güzel bir yer. Sabah kahvaltısı ve yemekleri iyidir. Dışarıda pek yemek yenecek yer yok. Ama sıkılmayacağınızı düşünüyorum.

Eşinizle gelmenizin sıkıntı olacagını zannetmem ancak telefonla bilgi verinmuhakkak. Ben öyle yaptım :)

Hizmetiçi eğtimlerde para peşin ödeniyormuş yeni mi çıktı bu, öyle birşey durdum arkadaşlar, daha geçen ay yoktu böyle birşey, yatak yemek peşin verecekmişiz?

bi soru sorucam arkadaşlar,bu seminerler saat kaça kadar sürer aceba..benim dönüş biletimi almam lazım cuma günü 16:00 da en son araba...
yetişirmiyim acebaa

cuma 16. 00 ya yetişirsiniz öğle yemeğinden sonra çıkarsınız
laptop götürürsen bence yük olur :)

etkilesimli tahtada kullanilan yazilimi pc ye kurup inceliyorsunuz hocam. Hizmeticinde lab vardir buyuk ihtimal...

ismailt' Alıntı:
Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü - MERKEZE BAĞLI TAŞRA / BAKANLIK

Arkadaşlar burası ankara mı il belirtimemiş.Ayrıca bize konaklama ücreti verilecek mi?

11-15 haziran tarihlerinde gittim bu kursa kursun yeri Ankara Başkent Öğretmen Evinin yanındaki Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü binası, kurs keyifliydi, serbest kıyafetle katıldık, öğretmen evinde kalabilirsiniz.

bugun yaptığım görüşme sonucunda öğrendiklerim; rize' de kalınan süre boyunca ödemelerimizi peşin (cebimizden yapacağız) daha sonra iban aracılığı ile hesaplarımıza yatacak paralar. Laptop getirilse iyi olurmuş çünkü bazı çalışmalar yapılacakmış (demek ki laptop getirmeyenler bu çalışmaları da hizmetiçinin bt sınıfında yapacak) para işininden rize hizmetiçinin haberi bile yoktu ben arayınca bakalığa sorup öğrendiler. Fatih projesine has bir durum olsa gerek...

Geri