Elinizde var ise aliantep27@gmail.com adresine gönderebilirmisiniz, rica etsemhuseyinrose' Alıntı:Netsupport Project mi school falan mı hocam hangisi? Gerçi biz ikisini de kullanıyoruz herhangi bir sorun yaşamadık.
tuncaygulnur' Alıntı:öğretmen uygulamasının olduğu bilgisayarı tahtalardan bir tanesine ait internet kablosuna bağlayın görecektir.idari oda uçları ile canlı görmez çift tıkladığınızda tahta açıksa bağlanır.
xk-2' Alıntı:Ben kullanıyorum. Daha önceden et lere ip verdiyseniz kaldırın ya da otomatik aldığı ip yi makineye tanımlayın. nss öğrenci kurulumunda oda adını hepsinde aynı isimde verin ki zaten aynıdır.(örnek bilgisayar) ardından kendi bilgisayarıınızda ya da ana makinede oda modunu seçin ve ağı taratın. (hızlı gözata da vermiş olduğunuz ipleri yazınız)
ogretmen006' Alıntı:aynı sorun bende de bağlanamıyorum hangi sürümü kullanıyorusunuz
Aynen akıllı switchlerden kaynaklanıyor. Sanki tahta ağı ile (kırmızı uç) idari uçlar farklı ağda gibiler. Bugün tahtadan söküp kırmızı ucu bağladım net support öğretmen kurulu pc ye tahtaları gördü :++:
sabit ıp verdin mi hocambu sorunu yaşayan arkadaşlar sorunu şöyle çözdüm
temiz bir image
nss 12
tek tek bütün pc leri kısaca yeniden kurdum ve şu an sorunsuz bağlanıyorum
BT Sınıfında win11 kurulu. Nss 12 yi tum makinelere kurdum. Fakat öğretmen makinesinde hiçbir öğrenci bilgisayarı görünmüyor. Ne yapmam gerekli. Tüm sınıf aynı çalışma grubunda. Hepsi tek tek isimlendirildi. Tüm sınıf ve öğretmen bilgisayarları 191.168.1.1 ile 192.168.1.201 aralığında